Comença el desplegament de la fibra òptica a Can Massuet del Far

Dimecres, 19 d'agost de 2020 a les 00:00

Els treballs, que també implicaran la zona de Can Valls, és previst que tinguin una durada aproximada de tres mesos.

L’operadora de telecomunicacions Adamo ha iniciat aquesta setmana el desplegament de la fibra òptica a Can Massuet del Far, que està previst que es realitzi en un total de tres fases durant els mesos d’agost, setembre i octubre d’aquest 2020.

Els treballs han començat a la pujada de Can Massuet del Far i progressivament s’aniran efectuant arreu del nucli fins a finalitzar la instal·lació completa de la fibra òptica. En aquest sentit, les obres d’habilitació també s’efectuaran al llarg dels pròxims tres mesos a la zona de Can Valls, que també disposarà abans de finals d’any d’aquesta nova tecnologia.

Cal recordar que el passat mes d’abril, donat l’interès general en que els tràmits -i per tant, el desplegament- es poguessin fer al més aviat possible, i acollint-se a les excepcions previstes en el decret d’alarma, l’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido, va aprovar un Decret que acordava la continuació del procediment per l’aprovació del Pla de desplegament de la xarxa de fibra òptica a Can Massuet del Far i Can Valls presentat per Adamo. En aquest sentit, el decret ordenava la continuació de la tramitació i la reactivació del còmput de terminis que afectin al procediment.

Una actuació amb amplis beneficis per al conjunt de la població

Ben aviat, doncs, Can Massuet del Far i Can Valls se sumaran als nuclis de Dosrius i Canyamars, que ja disposen del servei de fibra òptica des de principis d’aquest any.

Així, la posada en marxa d’aquest nou servei permetrà millorar les telecomunicacions del municipi i, alhora, suposarà un guany socioeconòmic important per a la ciutadania. Així, es reduirà considerablement la fractura digital i el teixit empresarial i comercial es beneficiarà de les noves oportunitats lligades a la societat de la informació.

Darrera actualització: 19.08.2020 | 12:55