Carme Jo Munné presenta a Dosrius el seu darrer llibre “Color a la vida!”

Dilluns, 15 de juliol de 2019 a les 00:00

El treball relata les vivències de l’autora dosriuenca durant el darrer any i mig, en què ha lluitat contra un càncer de mama.

Els Jardins de la Memòria Històrica de Dosrius seran la seu aquest cap de setmana de la presentació del llibre “Color a la vida!”, escrit per la dosriuenca Carme Jo Munné i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’acte tindrà lloc dissabte 20 de juliol, a partir de les 19 h, i és obert a tots els veïns i veïnes.

“Color a la vida!” relata les vivències de l’autora durant el darrer any i mig, en què ha lluitat contra un càncer de mama. Així, el seu treball pretén ser un estímul per a totes les persones que hagin passat o puguin passar per una situació similar. A més, a l’obra també hi exposa com li han servit d’ajut a l’hora de tenir l’actitud adient per afrontar un tràngol com aquest tres qüestions essencials: la família, l’experiència professional i vital en el camp de la moda, i l’entorn de Dosrius.

Els assistents a la presentació podran conèixer tots els detalls del llibre de la mà de la seva autora i gaudir d’una tertúlia entre amics conduïda pel periodista de TV3 Llucià Ferrer. L’Ajuntament, convida els veïns i veïnes a participar activament de la cita; i posa en valor la història de superació i el cant a la vida que Carme Jo Munné plasma en el seu treball.

Darrera actualització: 15.07.2019 | 12:47