Canyamars dona el tret de sortida a les festes majors d’estiu

Dijous, 29 de juliol de 2021 a les 08:00

Com a única novetat respecte el programa d’activitats original, en el sopar popular del 29 de juliol no es podrà portar menjar de casa. Recupera l'entrevista que Dosrius Ràdio fa a l'alcaldessa Sílvia Garrido i a Meritxell Dominich, membre de la Comissió de Festes de Canyamars, amb motiu de la Festa Major.

Prop d’una quinzena d’activitats lúdiques, esportives, festives i culturals per a totes les edats i públics. Això és el que els espera aquest estiu als veïns i veïnes de Canyamars, que després de la suspensió de la festivitat l’any 2020 a causa de la pandèmia, enguany podran tornar a sortir als carrers i places del nucli per a gaudir de la seva Festa Major.

La Festa Major de Canyamars tindrà lloc del 29 de juliol a l’1 d’agost amb diferents propostes adaptades a les mesures de seguretat i a les restriccions vigents per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. El programa d’activitats -que es pot descarregar en aquest enllaç- estarà sotmès en tot moment a l’evolució de la pandèmia.

En aquest sentit, al llarg de les darreres hores l’Ajuntament de Dosrius s’ha reunit amb la delegació del Govern, amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i amb el Procicat per aclarir les restriccions vigents i les afectacions que aquestes podien tenir sobre el programa d’activitats original de la Festa Major. Així, es mantenen totes les propostes previstes inicialment i l’única modificació afectarà al sopar popular de dijous 29 de juliol; on no es podrà portar el sopar de casa. Totes aquelles persones que vulguin sopar al carrer ho hauran de fer a la zona habilitada pel Supermercat Canyamars (telèfon 607 237 540), a Can Victor (937 955 010) o a Can Miqueló (615 114 388). S’aconsella fer reserva prèvia.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, anima els veïns i veïnes de Canyamars a gaudir de la Festa Major i explica que us demano a totes i a tots que no falteu, que sortiu a passar-ho bé i a gaudir de totes les sorpreses que ens han preparat la Comissió de Festes. I que ho feu amb alegria, amb seny i amb responsabilitat, demostrant que la cultura segura és possible a casa nostra”.

Entre les activitats que se celebraran en el marc de la Festa Major de Canyamars enguany destaca el joc de pistes, el sopar popular, concerts i música, gimcanes, actes infantils, teatre, passejades, missa, havaneres...

Recupera l'entrevista que Dosrius Ràdio fa a l'alcaldessa Sílvia Garrido i a Meritxell Dominich, membre de la Comissió de Festes de Canyamars,amb motiu de la Festa Major.

Darrera actualització: 29.07.2021 | 15:55