Argentona, Cabrera, Dosrius i Òrrius, junts amb el desenvolupament econòmic

Divendres, 31 de març de 2017 a les 00:00

Els municipis que integren el conveni Riera d’Argentona concreten el desenvolupament del Pla Director i definició estratègica del projecte comú.

Aquest divendres 31 de març s’han reunit a l’Ajuntament de Dosrius els alcaldes i regidors de Promoció Econòmica d’Argentona, Cabrera, Dosrius i Òrrius per tal de seguir avançant en la implementació del Pla Director i la definició estratègica dels municipis de la riera d’Argentona.

En aquesta trobada s’ha fet un repàs a les accions realitzades conjuntament des de l’any 2011, quan van signar el conveni marc per al foment de l’ocupació d’aquests municipis. En aquest sentit s’ha abordat la necessitat d’enfortir la coordinació, així com la d’impulsar una imatge conjunta de marca que identifiqui el treball i sinergies que els quatre municipis duen a terme al territori per al desenvolupament econòmic local.

La reunió s’ha valorat de manera molt positiva i s’ha aprofitat per definir les quotes de participació de cada Ajuntament i per consensuar algunes dels trets mínims que hauria d’incorporar aquesta futura marca.

El Pla Director planteja un calendari d'acció de quatre anys i pretén implicar els agents econòmics del territori: administracions, comerços, empreses i entitats, amb l'objectiu de dissenyar projectes col.laboratius i mancomunats que siguin mereixedors de finançament supramunicipal i que permetin beneficiar les quatre localitats participants.

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:08