Aquest mes de febrer finalitzen els treballs d’urbanització del primer tram de l'avinguda Creu d'Aguilar de Can Canyamars

Divendres, 15 de febrer de 2019 a les 20:00

L’alcalde Marc Bosch i el regidor d’Urbanisme, Joan Serra, han visitat aquesta setmana les obres per seguir-ne de primera mà la seva evolució.

L’execució del projecte d’urbanització del sector Can Canyamars, impulsat per l’Ajuntament de Dosrius, segueix avançant a bon ritme i amb pas ferm. Així, al llarg de la propera setmana ja és previst que finalitzin els treballs corresponents a la subfase 1 dels eixos principals del polígon A de Can Canyamars, que correspon al primer tram de l'avinguda Creu d'Aguilar.

L’actuació, iniciada el passat 1 d’octubre del 2018, ha consistit en la renovació del sanejament i asfaltat d'aquest tram de vial. L’alcalde Marc Bosch i el regidor d’Urbanisme, Joan Serra, han visitat avui divendres 15 de febrer les obres per seguir-ne de primera mà la seva evolució.

En aquest sentit, el batlle dosriuenc es mostra satisfet amb el desenvolupament del pla i explica que “aquest 2019 serà un curs transcendental per a donar continuïtat als treballs d’un dels projectes urbanístics més importants que hem endegat els darrers anys i que els residents de Can Canyamars esperaven des de feia anys”.

El projecte s’executarà en 30 fases

El projecte d’urbanització de Can Canyamars té com a finalitat millorar el paviment dels carrers i de les voreres; la senyalització; les canalitzacions i el cablejat; i les xarxes pluvials, d’aigua potable, de distribució, residuals, d’enllumenat i de clavegueram.

Seguint en tot moment els principis de prudència tècnica i econòmica i de respecte mediambiental, i buscant sempre l’interès general i la viabilitat del projecte, el govern municipal ha apostat per executar l’obra de forma diferida i programada en el temps en un total de 30 fases.

Darrera actualització: 15.02.2019 | 20:04