Aquest divendres finalitza el toc de queda nocturn a Dosrius

Dimecres, 18 d'agost de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament apel·la a la responsabilitat de tots els veïns i veïnes i al compliment de les mesures de seguretat i restriccions establertes per les autoritats sanitàries.

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Protecció Civil, ha comunicat a l’Ajuntament que aquest divendres 20 d’agost, a partir de les 00.00 h, finalitzarà el toc de queda nocturn decretat al municipi per tal de frenar l’avenç de la Covid-19.

La mesura, vigent des de mitjans del passat mes de juliol, prohibeix els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 01 i les 06 h de la matinada, amb les excepcions de la mobilitat essencial.

Fins a dia d'avui, la mesura s'aplicava als municipis de més de 5.000 habitants que tinguessin una incidència acumulada superior als 250 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants en els darrers set dies; i als municipis el terme dels quals es trobés total o quasi totalment envoltat per municipis que complissin els supòsits anteriors.

Ara, amb la nova resolució dictada per la Generalitat, aquest llindar passa a ser de 125 casos; i, per tant, Dosrius ja no compleix els paràmetres d’activació previstos. Per tot plegat, a partir de divendres 20 d’agost finalitzarà el toc de queda nocturn decretat al municipi.

 

Darrera actualització: 18.08.2021 | 11:33