Aquest cap de setmana la Volta Ciclista a Catalunya transcorrerà per Dosrius

Dijous, 25 de març de 2021 a les 00:00

El municipi acollirà el 27 de març un tram de la sisena etapa d’aquesta icònica competició on hi prendran part algunes de les primeres figures del ciclisme mundial.

Dosrius és un dels punts de la comarca del Maresme per on transcorrerà la sisena etapa de la 100a Volta Ciclista a Catalunya, el proper 27 de març. Una nova ocasió per veure en acció alguns dels millors esportistes del món d’aquesta disciplina.

“La Volta” és una cursa inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, la World Tour, pel que comporta un moviment d’un gran nombre de corredors, cotxes i motos, acompanyats per un dispositiu dels Mossos d’Esquadra. I per garantir la seguretat de la cursa l’Ajuntament de Dosrius i la Policia Local col·laboraran en el pas de la mateixa.

Així, el pas de la cursa comportarà alteracions i restriccions de trànsit, tant al municipi com a les vies d’accés i sortida del mateix. L’horari previst de la Volta ciclista pel municipi durant el qual el trànsit restarà tallat pel carrer Mossèn Jacint Verdaguer serà entre les 15.45 i les 16.45 h, podent-se veure ampliat aquest horari si la Volta ciclista tingués algun imprevist.

Les vies afectades al trànsit son la carretera BV-5103, el carrer de Mossèn Jacint Verdaguer i la carretera B-510. Durant el transcurs de la Volta ciclista, a més, restarà prohibida totalment la circulació de vehicles per la via, i l’accés o sortida d’estacionaments.

Tota la informació i el recorregut de la competició es pot consultar a través del següent enllaç.

Darrera actualització: 25.03.2021 | 10:00