Aquest cap de setmana coneixerem els guanyadors del IV Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 08:00

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el dissabte 13 de novembre en el marc de la Festa Major d’Hivern.

Un dels actes centrals de la commemoració de la Festa Major d’Hivern d’aquest 2021 -prevista pels dies 13 i1 4 de novembre- serà el lliurament de premis del IV Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far. L’acte d’entrega de guardons tindrà lloc el dissabte dia 13, a les 20 h, al Pavelló de Dosrius.

Aquell dia coneixerem els guanyadors i guanyadores del certamen i les 13 fotografies que protagonitzaran el calendari de 2022. Cal recordar que el concurs consta d’un primer premi per la fotografia que anirà a la portada, dotat de 140 euros; i 12 segons premis per a les imatges dels mesos de gener a desembre, dotats amb 50 euros.

En aquest sentit, en aquesta nova edició hi han pres part fins a 24 participants que han fet entrega d’una cinquantena d’instantànies. A tots ells, l’Ajuntament els hi vol agrair la seva implicació en el projecte i els felicita pel talent demostrat.

Mentrestant, a l’espera de conèixer el veredicte, la Regidoria de Cultura -organitzadora del concurs- ha editat aquest vídeo que recull les 50 imatges presentades enguany. Bona sort a tots els participants!

Darrera actualització: 10.11.2021 | 08:22