Aquest cap de setmana arriba la Fira del Bosc Canyamars Medieval 2021!

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 00:00

L’esdeveniment se celebrarà els dies 16 i 17 d’octubre amb diferents propostes lúdiques i divulgatives adaptades a la normativa Covid-19.

Després que l’any passat la pandèmia de Covid-19 obligués a la seva suspensió, enguany Dosrius recupera un dels seus grans esdeveniments: la Fira del Bosc Canyamars Medieval; una de les principals cites lúdiques del municipi que aquest 2021 torna al calendari amb les energies totalment renovades i amb un programa de propostes per a tota la família.

Els dies 16 i 17 d’octubre totes aquelles persones que s’acostin a la plaça de l’Església, a la plaça de la Germandat, al Pla del Molinot i a l’Hort Vicens podran gaudir d’una postal única i d’un marc encisador on deixar-se anar, transportar-se segles enrere i gaudir i reviure la màgia, el paisatge, els costums i els trets característics de l’època medieval.

Així, al llarg d’un cap de setmana, i en un entorn natural immillorable, els visitants podran prendre part de demostracions, exhibicions, espectacles, música, accions teatralitzades, mercat medieval cercaviles, recreacions històriques, tallers o jocs infantils.

Tota la informació i el programa d'activitats es pot consultar en aquest enllaç o al web www.firadelbosc.cat.

Darrera actualització: 14.10.2021 | 08:10