Aprovats els projectes d’obres de la coberta de La Tortuga i de reasfaltat de carrers de Can Massuet del Far

Dimarts, 12 d'abril de 2022 a les 08:00

Ambdós plans han estat aprovats inicialment en Junta de Govern Local i es poden consultar en aquest enllaç.

A la Junta de Govern Local (JGL) celebrada el passat 5 d’abril l’equip de govern de l’Ajuntament de Dosrius va aprovar inicialment, per unanimitat, dos projectes d’obres de gran rellevància per al municipi.

Arranjament de la coberta La Tortuga 

El primer d’ells és el projecte d’obres per a l’arranjament de la coberta de l’equipament municipal de la fàbrica de La Tortuga

El passat mes de febrer de 2021 l’Ajuntament de Dosrius va signar el contracte per a l’adquisició d’aquest edifici -un dels més històrics de la vila i actualment en desús- per tal de transformar-lo en un nou equipament obert a tots els veïns i veïnes des d’on es prestaran diferents serveis i recursos municipals.  

I ara, el consistori dona un pas més per a fer realitat aquest pla amb l’aprovació del projecte d’obres per a l’arranjament de la coberta, pressupostat en 529.447,27€ (IVA inclòs) i redactat per l’arquitecte Jordi Fernández Muñoz del Despatx d’Arquitectura i Urbanisme SLP. Els treballs és previst que tinguin una durada aproximada de tres mesos i implicaran una superfície total de 3.701,77 m2.

Així, entre les actuacions previstes hi ha la substitució de les actuals cobertes de fibrociment dels tres cossos principals de l’edifici, la reparació de canals i careners de l’actual coberta i la col·locació de finestres a les obertures.

Reasfaltat de carrers de Can Massuet del Far

I l’altre projecte aprovat el passat 5 d’abril en Junta de Govern Local és el de les obres de reasfaltat de carrers de Can Massuet del Far, que tindran una durada aproximada de quatre setmanes.

En aquest sentit, l’Ajuntament invertirà una partida de 99.999,70€ (IVA inclòs) per a realitzar els arranjaments necessaris per tal de garantir el bon estat de la conservació del ferm, resoldre els desperfectes existents, i obtenir uns nivells de seguretat adequats pel trànsit previst.

En total s’actuarà sobre una superfície de 2.649,90 m2 i els vials implicats són els següents: 

  • Carrer Tibidabo: 229,80 m2
  • Carrer Sant Llorenç de Munt: 657,80 m2
  • Carrer Òrrius: 328,30 m2
  • Carrer Premià: 1.434,00 m2
     
Darrera actualització: 13.04.2022 | 12:01