Aprèn receptes a la nova edició dels tallers de cuina dels Localets

Dijous, 22 de setembre de 2022 a les 14:00

Per a participar en les sessions cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 673 002 613. 

Aquest mes de setembre es donarà el tret de sortida al nou curs dels tallers de cuina dels Localets, una iniciativa impulsada per la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran de l’Ajuntament i adreçada a totes aquelles persones que vulguin conèixer i compartir noves receptes culinàries. 

Les primeres sessions es duran a terme els dies 28 de setembre, 26 d’octubre i 30 de novembre; i cal recordar que durant el taller els cuiners/es seran totes aquelles persones que vulguin participar i explicar alguna recepta a la resta d’usuaris. Així, amb aquestes s’actualitzarà el receptari virtual perquè tothom hi pugui accedir i veure com es fan els plats, ja que les sessions és previst que es gravin. A més, també es facilitarà una fitxa amb els passos a seguir per a fer la recepta.

Si vols venir a fer de cuiner cal trucar prèviament trucant al telèfon 673 002 613. Si només vols participar, només s’ha de tenir en compte que els tallers de cuina s’organitzaran un cop al mes al Casal de les Cotxeres de Canyamars en horari de 16.30 a 18.30 h

Mensualment s’informarà als/les participants de la recepta que es farà durant el taller. 
 

Darrera actualització: 22.09.2022 | 14:31