Alerta de Salut per la retirada del mercat d’un producte cosmètic

Dimecres, 14 de febrer de 2024 a les 00:00


L’informe afecta la crema Nuky Crema Hidrantante Soft, que conté butylphenyl methylpropional, una substància prohibida en productes cosmètics.

La Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària, ha publicat recentment una alerta sanitària sobre el següent producte cosmètic:

Davant d’això, l’Agència Española de Medicaments i Productes Sanitaris ha ordenat, com a mesura cautelar, el cessament de la comercialització dels lots afectats d’aquest producte i la retirada del mercat de les unitats distribuïdes dels lots afectats d’aquest producte.

És per això que es recomana no adquirir cap unitat dels lots afectats (que corresponen als números 211125, 211001, 210726) i que, en cas de disposar d’algun d’aquests lots es deixi d’utilitzar de manera immediata.

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a controlfarmaceutic.salut@gencat.cat, indicant, en l’assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.

 

 

Darrera actualització: 14.02.2024 | 10:05