Agents de la Policia Local feliciten els infants que fan anys durant el període de confinament

Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 00:00

Dosrius se suma a la iniciativa que ja s’està portant a la pràctica en altres parts del territori, consistent a desitjar un feliç aniversari als menors de 12 anys que el celebren aquests dies.

Els agents de la Policia Local i l’Ajuntament de Dosrius han decidit sumar-se a la iniciativa que ja han engegat diversos municipis catalans per tal que els més petits de la casa puguin gaudir i celebrar el seu aniversari malgrat el confinament. Així doncs, tot i l’estat d’alarma i l’obligació de romandre a casa, els agents s’encarreguen del fet que cap infant del municipi que compleix anys es quedi sense alguna petita sorpresa en el dia del seu aniversari. Cada cop que un infant faci anys, agents de la Policia Local s’aproparan al llarg del dia al seu domicili i el felicitaran seguint tots els protocols de prevenció i seguretat.

Les peticions s’han de formalitzar trucant al telèfon 667 424 811, informant de l’edat i el nom de l’infant. A més, cal fer la sol·licitud amb un mínim de tres dies d’antelació per tal que els agents puguin organitzar la seva tasca de la manera més adient.

L’Ajuntament posa en valor aquesta proposta que permet que els infants del municipi puguin sentir-se especials durant el dia del seu aniversari malgrat la situació d’emergència sanitària que viu tot el país.

Darrera actualització: 15.04.2020 | 16:14