Adamo desplegarà la fibra òptica a Can Massuet del Far i a Can Valls durant els mesos d’agost, setembre i octubre

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 00:00

Els nuclis de Dosrius i Canyamars ja disposen d’aquest nou servei que permetrà millorar les telecomunicacions del municipi i suposarà un guany socioeconòmic important per a la població.

L’operadora de telecomunicacions Adamo ha traslladat a l’Ajuntament de Dosrius la previsió de desplegament de la fibra òptica a Can Massuet del Far i Can Valls, que està previst que es realitzi en un total de tres fases durant els mesos d’agost, setembre i octubre d’aquest 2020.

Cal recordar que el passat mes d’abril, donat l’interès general en que els tràmits -i per tant, el desplegament- es poguessin fer al més aviat possible, i acollint-se a les excepcions previstes en el decret d’alarma, l’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido, va aprovar un Decret que acordava la continuació del procediment per l’aprovació del Pla de desplegament de la xarxa de fibra òptica a Can Massuet del Far i Can Valls presentat per Adamo. En aquest sentit, el decret ordenava la continuació de la tramitació i la reactivació del còmput de terminis que afectin al procediment.

Una actuació amb amplis beneficis per al conjunt de la població

Can Massuet del Far i Can Valls se sumaran ben aviat als nuclis de Dosrius i Canyamars, que ja disposen del servei de fibra òptica des de principis d’aquest any.

Així, la posada en marxa d’aquest nou servei permetrà millorar les telecomunicacions del municipi i, alhora, suposarà un guany socioeconòmic important per a la ciutadania. Així, es reduirà considerablement la fractura digital i el teixit empresarial i comercial es beneficiarà de les noves oportunitats lligades a la societat de la informació.

Darrera actualització: 15.07.2020 | 12:43