Gaudeix de l’estiu amb Els Localets

Dimecres, 31 de maig de 2023 a les 10:00

Del 26 de juny al 28 de juliol s’organitzaran diferents activitats. Les inscripcions ja es poden formalitzar fins el 13 de juny a l’Ajuntament.

La Regidoria de Gent Gran i Serveis Socials de l’Ajuntament de Dosrius organitza aquest estiu un nou programa d’activitats lúdiques i esportives adreçades a tots els usuaris i usuàries dels Localets amb l’objectiu que els veïns i veïnes gaudeixin al municipi d’un estiu ben dinàmic.

Així, del 26 de juny al 29 de juliol s’oferiran les següents propostes: 

  • Manualitats: 5 i 12 de juliol, de 10 a 13 h, al Casal de Dosrius. Desenvolupa la teva creativitat amb aquests dos tallers a càrrec de Susanna Garazzi.
  • Ioga: els dilluns, de 09.15 a 10. 15 h, a sota de la pista esportiva de Can Massuet del Far.
  • Aigua-gim: de dilluns a dijous, de 19 a 20 h, a la piscina de Can Batlle. S’haurà de pagar l’entrada a la piscina: 1,50€.
  • Descalçat al bosc: 14 de juliol, a les 10 h, al Bosc Vertical de Canyamars. Deixeu-vos envair per un remolí de sensacions caminant pels elements naturals i textures diferents que componen el camí (pedres, fusta, grava, escorça, fulles...).
  • Viu a Can Gel: 28 de juliol a les 09 h. Sortirem des del Pavelló de Canyamars i anirem caminant fins la granja lletera de Can Gel. A continuació, ens faran una visita guiada per conèixer tot el que es fa a les instal·lacions i descobrir totes les seves curiositats. AL finalitzar hi haurà un petit tastet. Les persones que no vulguin anar caminant, podran anar directament en cotxe.
  • Petanca: durant tot el mes de juliol al Casal COVASA de Can Massuet del Far (no cal inscripció).

Per a participar en aquestes diferents activitats cal inscriure’s prèviament, del 31 de maig al 13 de juny, a l’Ajuntament de Dosrius. El preu de la inscripció per cada activitat és de 5€ i les places són limitades.

Darrera actualització: 31.05.2023 | 10:53