Xerrada per a gent gran: "Alimentació. Dietes adaptades i activitats per un envelliment saludable"

Dilluns, 3 d'abril de 2023 a les 11:00

La sessió tindrà lloc el 12 d’abril, a les 17 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius.

L’Ajuntament de Dosrius organitza aquest mes d’abril una xerrada de salut adreçada al col·lectiu de gent gran. La sessió porta per títol "Alimentació. Dietes adaptades i activitats per un envelliment saludable" i anirà a càrrec de l’entitat Funbrain.

La xerrada se celebrarà el dimecres 12 d’abril, a les 17 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament i per a participar-hi no és necessària inscripció

L’objectiu d’aquesta trobada és promoure conductes i estils de vida saludable en relació a l’alimentació en la gent gran; i recordar la classificació dels aliments, les necessitats nutricionals, les bases de l’alimentació saludable i la importància de l’activitat física.

Així, durant la sessió es farà una explicació de les bases de l’alimentació saludable i els hàbits saludables, amb el suport d’una presentació Power Point. A través d’una dinàmica els assistents aprendran a fer àpats equilibrats; i també es farà una dinàmica amb el “semàfor dels aliments” per parlar de les malalties associades a la gent gran i quins aliments poden disminuir o augmentar el risc de patir-les.

També es parlarà de la importància de mantenir una vida activa i es faran alguns exercicis d’escalfament, de força i estiraments. I, finalment, es prepararà un berenar equilibrat mentre es comenten les característiques dels aliments que el componen.
 

Darrera actualització: 03.04.2023 | 10:20