Jornada de portes obertes a l’Escola Castell de Dosrius

Dimarts, 31 de gener de 2023 a les 08:00

Les famílies que hi vulguin participar han d’inscriure’s prèviament enviant un correu a administracio@escoladedosrius.cat o trucant al 93 791 93 48.

L’Escola Castell de Dosrius organitzarà el dissabte 4 de març una jornada de portes obertes per a totes aquelles famílies interessades en conèixer l’oferta educativa i formativa.

Aquell dia es convocarà una reunió informativa a les 10.30 h i, a continuació, es faran visites en petits grups. En aquest sentit, és imprescindible per a participar-hi sol·licitar plaça prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça a administracio@escoladedosrius.cat o trucant al telèfon 93 791 93 48.

Del 6 al 20 de març el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya estableix la via telemàtica com la preferent en el procés de preinscripció. En aquest sentit, l’escola informarà detalladament a les famílies sobre com fer-ho i des del centre també s’oferirà orientació i acompanyament en tot moment. I del 20 al 28 de juny hi ha prevista la matrícula.

Tota la informació sobre la jornada de portes obertes, la reunió telemàtica i els processos de publicació d’admissions i matrícula es pot consultar al web de l’escola.

Darrera actualització: 30.01.2023 | 12:52