L’Ajuntament trasllada a la subdelegació del govern la necessitat de millorar la prestació del servei de Correus al municipi

Dijous, 30 de desembre de 2021 a les 11:00

El consistori ja ha sol·licitat a diferents estaments de Correus que el repartiment de correspondència es dugui a terme directament als domicilis.

L’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido, i el regidor de Serveis Generals, Joan Ribes, s’han reunit aquesta setmana amb Carlos Prieto, subdelegat del govern espanyol a Barcelona, per a tractar conjuntament diferents qüestions relacionades amb el servei de Correus.

A la trobada, celebrada el dimarts 28 de desembre i presidida per un clima de col·laboració i entesa, el consistori va traslladar a la subdelegació del govern de l’Estat la necessitat de millorar i modificar l’actual servei de Correus al municipi.

En aquest sentit, Sílvia Garrido i Joan Ribes van explicar que l’Ajuntament ja està treballant i ha enviat diferents escrits als estaments de Correus per tal que l’actual repartiment que es duu a terme de correspondència a través de l’espai centralitzat de bústies passi a fer-se porta a porta als domicilis. Així, amb aquesta mesura el consistori vol garantir que tota la correspondència adreçada als veïns i veïnes arribi als seus destinataris i no es produeixin devolucions, tal com s’ha detectat que passa en aquests moments. Des de l’Ajuntament, a més, s’entén que aquest canvi s’optimitzaria el servei que presta Correus, ja que és reduiria el volum extra de feina que es genera quan s’han de gestionar devolucions, i no implicaria per part de Correus la necessitat d’incorporar més personal.

Finalitzada la reunió, ambdues parts es van emplaçar a seguir col·laborant i a treballar conjuntament per a garantir el benestar de tots els veïns i veïnes de Dosrius, Can Massuet del Far i Canyamars.

Darrera actualització: 30.12.2021 | 10:09