19 d'octubre, Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Dimarts, 11 d'octubre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Dosrius convida a tots els veïns i veïnes a compartir el llaç rosa durant tot el mes d’octubre i a participar el dia 17 en la jornada “El rosa és més que un color” organitzada per l’Associació Contra el Càncer.

Aquest 19 d'octubre es commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, una jornada dedicada a conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, que esdevé el tumor més freqüent en dones arreu del món.

I l’Ajuntament de Dosrius, amb motiu d’aquesta diada, convida a tota la població a prendre part de dues iniciatives:

  • Dosrius rosa: des de l’Ajuntament s’anima a tots els veïns i veïnes a compartir durant el mes d’octubre el llaç rosa per les que lluiten i per les que s’han quedat pel camí. 
  • Jornada “El rosa és més que un color”: tindrà lloc el dilluns 17 d’octubre, de 10 a 17 h, a l’Auditori MGS de Barcelona i a càrrec de l’Associació Contra el Càncer. S’hi tractaran temes com la vellesa, solitud i càncer de mama, l’evolució de la cirurgia de mama cap a la cirurgia de precisió o el voluntariat testimonial de càncer de mama. Tota la informació la trobareu en aquest enllaç.

 
 

Darrera actualització: 13.10.2022 | 15:22