Aquest estiu, mulla’t i diverteix-te a la piscina municipal!

Dilluns, 18 de juny de 2018 a les 17:00

L’equipament és previst que obri les portes el proper 23 de juny després de les obres de millora i manteniment que tant l’Ajuntament com l’empresa concessionària han dut a terme al Centre Esportiu de Dosrius al llarg del darrer any.

La piscina municipal ubicada al Centre Esportiu de Dosrius ja està a punt per acollir al llarg dels propers mesos la temporada d’estiu d’aquest 2018. En aquest sentit, l’Ajuntament de Dosrius informa que a partir del 23 de juny i fins al mes de setembre l’equipament obrirà les seves portes perquè en puguin gaudir tots els veïns i veïnes.

Mentrestant, el passat 22 de maig, la Junta de Govern Local va aprovar les noves tarifes de la piscina municipal d’enguany a proposta de l’empresa concessionària. El preu dels abonaments i de les entrades es pot consultar a través del següent enllaç.

El Centre Esportiu de Dosrius es posa a punt per a l’estiu

Els veïns i veïnes que aquest estiu s’acostin al Centre Esportiu de Dosrius per participar de les diferents propostes lúdiques i esportives organitzades al voltant de la piscina municipal, es beneficiaran de les noves prestacions que ofereix aquest equipament.

Al llarg del darrer, el consistori ha dut a terme una posta a punt de l’espai, que ha estat sotmès a diverses tasques de manteniment i condicionament, amb l’objectiu d’oferir-ne un estat òptim i segur als usuaris de cara al començament de la temporada d’estiu.

Així, els treballs han implicat tant la piscina com el camp de futbol i han consistit en l’adequació de les instal·lacions a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda; l’enjardinament del talús ubicat entre la piscina i el camp de futbol; el tancament exterior del Centre Esportiu de Dosrius; l’habilitació d’una pèrgola a la zona del restaurant; la instal·lació de reg automàtic a la gespa de la piscina; l’adopció d’un nou tancament perimetral; o l’adequació al camp de futbol de dues casetes d’obra amb funció de magatzem per als diferents equips de futbol.

Així mateix, l’empresa concessionària ha realitzat diverses inversions per millorar les instal·lacions del bar tant a nivell de la cuina com de l’espai per atendre als clients.

Darrera actualització: 18.06.2018 | 11:13