‘Tutubatum’ ofereix un taller de batucada als joves de l’Alberg Mas Silvestre

Dimecres, 4 d'abril de 2018 a les 00:00

El grup dosriuenc va visitar el centre per compartir una original i divertida tarda musical amb el grup de menors estrangers.

El passat diumenge 25 de març, els joves estrangers acollits a l’Alberg Mas Silvestre de Canyamars van rebre una visita molt especial. El grup dosriuenc de batucada ‘Tutubatum’ va organitzar a l’equipament –que actualment es troba habilitat per la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) de la Generalitat de Catalunya com a centre temporal d’acollida per a menors estrangers no acompanyats- un original i divertit taller de batucada dirigit als residents de l’alberg.

La sessió va començar amb una demostració musical de ‘Tutubatum’ i, a continuació, els joves del Mas Silvestre van poder interaccionar amb els diferents instruments que componen el grup amb l’objectiu d’aprendre i practicar els ritmes bàsics. Finalitzat el taller, els menors van organitzar com a cloenda i com a gest d’agraïment per la visita un berenar conjunt amb te marroquí amenitzat al ritme de la darbukka’, un instrument de percussió d’origen àrab usat a tot l’Orient Pròxim.

Així, els membres de ‘Tutubatum’ i els joves estrangers acollits temporalment al centre van participar conjuntament d’una tarda musical amb ritmes de diferents països i amb improvisacions musicals. L’Ajuntament de Dosrius dóna les gràcies al grup dosriuenc per aquesta bonica mostra de solidaritat cap als menors acollits a l’Alberg Mas Silvestre que, segons informa la DGAIA, hi residiran fins a finals d’abril.

 

Darrera actualització: 04.04.2018 | 16:10