Agenda

 • Portada del conte Dijous, 25 d'abril de 2019 (De 16.45 h a 19.00 h) Presentació del conte "La llegenda de l'àvia Guinarda"

  En el marc del programa  'A Dosrius la cultura es viu' ,   el gimnàs de l'Escola Castell de Dosrius acollirà la presentació del conte 'La llegenda de l'àvia Guinarda '. 

  L'activitat tindrà lloc dijous 25 d'abril , a partir de les 16:45 h.

 • Cartell de l'acte de presentació del número 4 de la revista 'Duos Rios' Divendres, 26 d'abril de 2019 (De 19.00 h a 21.00 h) Presentació del número 4 de la revista "Duos Rios"

  La Sala de Plens de l’ Ajuntament de Dosrius acollirà divendres 26 d’abril la presentació de l’exemplar número quatre de la revista "Duos Rios" , publicació editada pel consistori amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Dosrius (AMD) i de la Comissió Científica i que té com a objectiu de divulgar la història, l’art, el patrimoni i la cultura vinculada al municipi. L’acte tindrà lloc a les 19h, és obert a tota la ciutadania i s’emmarca dins el programa d’activitats del cicle " A Dosrius la cultura es viu " .

  El quart número d’aquesta publicació comptarà, novament, amb diferents treballs de recerca i investigació duts a terme per estudiosos, docents, experts i professionals. En aquest sentit, la revista integrarà les 16 comunicacions presentades el passat 9 de febrer de 2019 en la segona edició de les Jornades d’Estudis Locals Duos Rios , i que abracen múltiples temàtiques -des de la prehistòria, l’art, la religió, la natura, la indústria, la meteorologia, el medi ambient, el patrimoni o la literatura- amb el municipi de Dosrius com a denominador comú. Al mateix temps, l’exemplar es nodreix amb diferents treballs realitzats al voltant de la figura d’ Esteve Albert i Corp i un article inèdit sobre la història de Manufactures Canyamars La Tortuga ; indústria gràcies a la qual Dosrius va començar a caminar cap a la seva industrialització com a poble.

  La presentació, finalment, clourà amb la lectura musicada de diversos poemes escrits pels cèlebres Esteve Albert i Corp i Miquel Martí i Pol. Per tot plegat, el consistori convida els veïns i veïnes a participar de la jornada i a gaudir d’un nou exemplar d’aquest projecte.

 • Concert de 'La Vella Dixieland' Divendres, 26 d'abril de 2019 (De 21.00 h a 23.00 h) Concert de "La Vella Dixieland"

  En el marc del programa  'A Dosrius la cultura es viu' ,   el gimnàs de l'Escola Castell de Dosrius serà la seu del concert de 'La Vella Dixieland' .

  L'activitat tindrà lloc divendres 26 d'abril , a partir de les 21 h.

 • Cartell de la Mostra d'Entitats 2019 Dissabte, 27 d'abril de 2019 (De 10.00 h a 14.00 h) Mostra d'Entitats

  Dissabte 27 d'abril , des de les 10 h a les 14 h, davant de l'Escola Castell de Dosrius hi tindrà lloc la Mostra d'Entitats 2019 .

  Al llarg de la jornada, els assistents podran conèixer els projectes i les activitats que duen a terme les associacions locals i participar de propostes com un scape room infantil , una representació teatral en anglès i una cercavila amb la Mulassa de Mataró

 • Cartell de L'hora del conte en anglès Dissabte, 27 d'abril de 2019 (De 12.00 h a 14.00 h) L'hora del conte en anglès: "Under the sea"

  Kids&Us organitza dissabte 27 d'abril , a partir de les 12 h., una original sessió de L'hora del conte en anglès titulada "Under the sea" .

  L'activitat tindrà lloc al pati de l'Escola Castell de Dosrius i els participants podran conèixer l’aventura d’un nen que troba una moneda antiga procedent d’un vaixell pirata enfonsat i decideix anar a la recerca de la resta del tresor.

 • Eleccions Generals 2019 Diumenge, 28 d'abril de 2019 (De 09.00 h a 20.00 h) Eleccions Generals 2019

  Diumenge 28 d'abril se celebren les Eleccions Generals . Els col·legis electorals obriran des de les 09 h a les 20 h. Tota la informació sobre els comicis es pot consultar a través del següent enllaç .
   

 • Cartell de l'Aplec de Sant Marc al Corredor Diumenge, 28 d'abril de 2019 (De 12.00 h a 18.00 h) Aplec de Sant Marc al Corredor

  La Colla Gegantera de Dosrius , en el marc del programa "A Dosrius la cultura es viu" organitza diumenge 28 d'abril l' Aplec de Sant Marc al Corredor .

  L'activitat començarà a les 12 del migdia amb la missa i ofrena floral a la Mare de Déu del Corredor . I tot seguit, ballada dels Gegants de Dosrius i dinar popular . En aquest sentit, el menú té un preu de 8€ i inclou botifarra, cansalada, amanides, pa amb tomàquet, allioli, postres, vi i aigua. Els tiquets pel dinar s'han d'adquirir prèviament abans del 24 d'abril al quiosc ONCE Dosrius.

  I la jornada clourà a les 16 h. amb la pregària a la Mare de Déu del Corredor . Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç .

 • 'A Dosrius la cultura es viu' Dimarts, 30 d'abril de 2019 (De 10.00 h a 14.00 h) Plantada del Maig
 • 'A Dosrius la cultura es viu' Dimecres, 1 de maig de 2019 (De 10.00 h a 14.00 h) Aplec del Corredor de Canyamars
 • Cartell de l'acte de presentació del projecte Dijous, 2 de maig de 2019 (De 18.00 h a 21.00 h) Presentació del projecte "Vacances en pau"

  La Biblioteca de l' Escola Castell de Dosrius acollirà dijous 2 de maig , a partir de les 18h , la presentació del projecte "Vacances en pau" .

  L'acte, obert a tota la ciutadania, consistirà en la projecció del documental "El Sàhara Occidental, un conflicte oblidat" i la inauguració de l' exposició fotogràfica "Infants als campaments de refugiats" .

 • Cartell de l'Ecofira 2019 Del 4 al 5 de maig de 2019 a les 17.00 h Ecofira 2019

  Dosrius acollirà el 4 i 5 de maig la quarta edició de la Fira Ecològica del Maresme. Al llarg de tot un cap de setmana, l’espai de Can Tarau serà seu de diverses xerrades, tallers, activitats infantils i tastets gastronòmics i enològics. 

  El cap de setmana del  4 i 5 de maig torna l’ Ecofira , la  Fira Ecològica de referència del Maresme . Un projecte impulsat per l’ Ajuntament de Dosrius  i que amb només quatre edicions a les seves esquenes ja s’ha consolidat com un punt de trobada a la comarca d’empreses, entitats i experiències entorn de la  sostenibilitat i l’ecologia .

  Enguany, la fira vol potenciar la seva vessant participativa. Per tot plegat,  s’han millorat i ampliat els serveis  que es presten a tots els visitants; incorporant nous formats que fan més atractius i llaminers tots els actes paral·lels a l’Ecofira que tenen lloc dins i fora de la carpa auditori. En aquesta quarta edició, a més, es vol posar un focus especial en la  pagesia , tot donant visibilitat a diverses iniciatives del sector que es duen a terme al Maresme i promocionant valors com l’ecologia, la proximitat i la sostenibilitat.

  Així, les  parades  habilitades a la fira conviuran amb una gran carpa menjador i amb una carpa auditori on es duran a terme  xerrades, conferències, tallers,  show cooking  i múltiples propostes per a dinamitzar la jornada i adaptar-la als gustos i interessos de tots els participants.

  Finalment, i per a reposar forces, la  gastronomia i l’enologia  també tindran un espai preeminent a l’Ecofira 2019 a través de la cuina de proximitat, ecològica i saludable.

  El programa de la jornada i tota la informació sobre l’Ecofira es pot consultar a través del web  www.ecofira.cat . El consistori agraeix a totes les entitats, organitzacions, persones i negocis participants la seva implicació en el projecte.

 • Cartell de l'espectacle Dilluns, 6 de maig de 2019 (De 17.00 h a 19.00 h) Espectacle "La màgia dels llibres"

  El Bibliobús Montnegre organitza "La màgia dels llibres" , un espectacle a càrrec de Magiadiver on es barreja màgia i lectura, llibres i fantasia. Una oportunitat excel·lent per a endinsar-se al món de l'il·lusionisme i la literatura a través de contes.

  L'activitat tindrà lloc el 6 de maig , a les 17h , a l' Escola Castell de Dosrius . Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a l'adreça b.montnegre@diba.cat o trucant al telèfon 636 495 664.

Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42
Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42