Agenda

 • Eleccions municipals i europees Eleccions municipals i europees Diumenge, 26 de maig de 2019 (De 09.00 h a 20.00 h)

  Diumenge  26 de maig  Dosrius acollirà un total de dues votacions: les  eleccions municipals 2019  i les  eleccions europees 2019 . En aquesta convocatòria electoral estan cridats a les urnes un total de  4.094 veïns i veïnes , que podran exercir el seu dret a vot des de les  09 h a les 20 h  als  col·legis electorals  habilitats als tres nuclis:

  • Dosrius:  CEIP Castell de Dosrius  (c/ Salvador Dalí, s/n). Dues meses habilitades.
  • Can Massuet del Far:  Casal del Far - Covasa  (c/ del Maresme, 1). Dues meses habilitades.
  • Canyamars:  Casal de les Cotxeres  (c/ Major, 47). Una mesa habilitada.
 • Aquest mes de juny, sigueu “Benvinguts a Pagès” a Dosrius i a Canyamars! “Benvinguts a Pagès” a Dosrius i a Canyamars Del 1 al 2 de juny de 2019 a les 00.00 h

  Dues empreses de Dosrius i Canyamars participaran els dies 1 i 2 de juny de la campanya “ Benvinguts a Pagès” , un cap de setmana en el que explotacions de tota Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors.

  Enguany hi prendran part la granja de vaques de Can Gel   i la granja de gallines Sant Llop , que oferiran visites gratuïtes per a donar a conèixer de primera mà als visitants l’activitat que duen a terme al municipi i els productes de qualitat i de proximitat que elaboren.

  “Benvinguts a Pagès”, però, és molt més. I és que restaurants de tota Catalunya també oferiran un menú especial amb producte de temporada i de proximitat; diversos allotjaments faran ofertes especials amb motiu del  “Benvinguts a Pagès” ; i la majoria de comarques oferiran un munt d’activitats complementàries relacionades amb la terra, el producte i la natura. Per a més informació podeu consultar el web www.benvingutsapages.cat .

 • Cartell de l'excursió al Balneari Vichy Catalan Excursió al Balneari Vichy Catalan Dijous, 6 de juny de 2019 (De 09.15 h a 17.00 h)

  L’ àrea de Gent Gran  de la  Regidoria de Serveis Socials  organitza el pròxim mes de juny una nova activitat lúdica en el marc del programa  “Els Localets” . Es tracta d’una  sortida al Balneari Vichy Catalan , a Caldes de Malavella, per conèixer aquest emblemàtic emplaçament i prendre part d’un circuit termal.

  L’excursió tindrà lloc el dijous  6 de juny  i per a participar-hi  cal inscriure’s prèviament . En aquest sentit, les places són limitades. L’horari de sortida serà a les 09.15 h des de Canyamars; a les 09.30 h, des de Can Massuet del Far; i a les 09.45 h, des de Dosrius. El preu de la sortida és de 33,70€, en cas de voler realitzar la visita, el dinar i el circuit termal; i de 23,70€ per aquells usuaris que només vulguin prendre part de la visita matinal i del dinar.

  En aquest sentit, la  visita guiada  constarà de tres parts: una primera, on s’explicarà als assistents la història del balneari i de l'Aigua Vichy Catalan; una segona, que es desenvoluparà a la Planta embotelladora per detallar el funcionament i el procés que segueix l'aigua des que surt del deu fins que s'embotella; i una tercera part, on s’exposarà l'origen geològic de l'aigua i s’oferirà una degustació de productes.

  Ja al migdia, els participants gaudiran d’un  dinar  al mateix balneari. I posteriorment, tots aquells qui ho desitgin podran realitzar un  circuit termal  amb un recorregut per les diferents piscines termals amb aigües biocarbonatafes sòdiques i alcalines del complex.

Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42
Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42