Agenda

 • Dosrius acomiadarà el Carnaval amb el tradicional Dimecres de Cendra Dimecres de Cendra Dimecres, 26 de febrer de 2020 (De 20.00 h a 23.00 h)

  Dimecres 26 de febrer, última jornada de celebració carnavalesca, el municipi celebrarà el Dimecres de Cendra acomiadant, com ja és tradició,  Sa Majestat Crispell.

  Així, l’Ajuntament convida els veïns i veïnes a reunir-se a partir de les 20 h a la plaça de la República on els fills, vídues, companys de farra, amics i enemics, mestres i capellans ploraran la mort del Rei dels Poca-soltes i, posteriorment, començarà el seguici popular fins al Poliesportiu de Dosrius, on es durà a terme la crema del  Rei Crispell .

  Com no podia ser d’una altra manera, la jornada finalitzarà amb l’icònic enterrament de la sardina al mateix Poliesportiu de Dosrius. Els tiquets per a la sardinada es poden adquirir anticipadament al preu de 2 a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC); mentre que els que s’aconsegueixin el mateix dia de l’activitat tindran un preu de 4€ .

 • Ajuntament de Dosrius Ple municipal ordinari Dijous, 27 de febrer de 2020 (De 18.00 h a 20.00 h)

  La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius acull el dijous 27 de febrer, a partir de les 18 h, un Ple municipal ordinari amb el següent ordre del dia:

  1. APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE DATA 09 DE GENER DE 2020 I DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DE DATA 11 DE FEBRER DE 2020.

  2. DESPATX OFICIAL

  • 2.1. Dació en compte de la Morositat i del Període Mig de Pagament 4rt trimestre 2019
  • 2.2. Dació en compte de l'estat d'execució trimestral 4rt trimestre 2019
  • 2.3. Seguiment del Pla d'Ajust 4rt trimestre 2019
  • 2.4. Dació en compte de la Resolució de l'Alcaldia núm. 101 de data 13/02/2020, en relació a les conseqüències de la llevantada Glòria
  • 2.5. Dació de compte al Ple de les Juntes de Govern Local i de les Resolucions de l'Alcaldia
  • 2.6. Dació de compte al ple de febrer 2020 de les objeccions d'Intervenció
  • 2.7. Dació en compte del l’elaboració del Pla anual de control financer 2020

  3. ALCALDIA

  • 3.1. Designació de representant suplent de l'Ajuntament de Dosrius davant el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme
  • 3.2. Aprovació del Pla Normatiu anual 2020

  4. SERVEIS ECONÒMICS

  • 4.1. Aprovació de la modificació de crèdit 01/2020   
  • 4.2. Aprovació de la modificació de crèdit 02/2020 (transferència Cap. I)

  5. SERVEIS I ADMINISTRACIÓ GENERAL

  • 5.1. Aprovació inicial de les bases reguladores de les subvencions a atorgar per concurrència competitiva per l’Ajuntament de Dosrius a entitats del municipi
  • 5.2. Aprovació de l'actualització del Conveni-Tipus, d'assumpció de la Gestió Informatitzada del Padró d'Habitants de Dosrius (AGIPH), per part de la Diputació de Barcelona, per adaptar-lo a la normativa en matèria de protecció de dades
  • 5.3. Acord d’adhesió a la contractació centralitzada del servei de telecomunicacions

  6. TEMES SOBREVINGUTS

  7. PRECS I PREGUNTES

 • Policia Local i Mossos d’Esquadra traslladaran als veïns consells de seguretat per a prevenir robatoris en domicilis Sessió informativa sobre consells de seguretat per a prevenir robatoris en domicilis Divendres, 6 de març de 2020 (De 18.00 h a 20.00 h)

  La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius acollirà divendres 6 de març, a partir de les 18 h, una xerrada informativa sobre els principals consells de seguretat davant de robatoris a l’interior dels domicilis. La sessió anirà a càrrec de la Policia Local i del cos de Mossos d’Esquadra i compta amb la col·laboració del consistori.

  L’objectiu principal d’aquesta trobada, oberta a tota la ciutadania, és incidir en el paper clau que desenvolupa la col·laboració ciutadana en l’agilització de la tasca i la resposta policial i en la detecció i prevenció de possibles casos de robatori.

  La xerrada informativa s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de nodrir amb noves actuacions de sensibilització ciutadana el pla d’accions executat per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra sobre el territori per tal de detectar i prevenir els robatoris.

 • Descobreix el centre logístic d’Amazon al Prat de Llobregat Visita al centre logístic d’Amazon al Prat de Llobregat Dimecres, 11 de març de 2020 (De 07.30 h a 17.00 h)

  L’àrea de Gent Gran de la Regidoria de Serveis Socials organitza el mes de març una nova proposta en el marc del programa de sortides de proximitat de “Els Localets”. Es tracta d’una sortida fins al Prat de Llobregat per a conèixer el centre logístic que la multinacional Amazon té habilitat en aquesta demarcació.

  La sortida tindrà lloc el dimecres 11 de març i consistirà en una visita guiada d’aproximadament una hora i mitja per les instal·lacions d’aproximadament una hora i mitja. L’horari de sortida serà a les 07.30 h des de Canyamars, a les 07.45 h des de Can Massuet del Far i a les 08 h des de Dosrius.

  L’activitat és gratuïta, les places són limitades i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 791 80 14 o de forma presencial a les oficines municipals. Tots els participants, a més, hauran de seguir les següent recomanacions per a poder accedir al recinte:

  • És obligatori presentar a l’entrada un document identificatiu: DNI, passaport...
  • Dur calçat pla i tancat. No es pot accedir al recinte ni amb bufandes ni amb collarets llargs.
  • No està permès realitzar fotografies ni gravar vídeos a l’interior del recinte.

   

   

 • Taller de primers auxilis Taller de primers auxilis Dissabte, 14 de març de 2020 (De 11.00 h a 13.00 h)

  La Regidoria de Serveis Socials, Gent Gran, Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament de Dosrius organitza un taller de primers auxilis a càrrec de l'Associació de Facultatius Jubilats del Consorci Sanitari del Maresme.

  El curs tindrà lloc el dissabte 14 de març a la Sala de Plens del consistori i es dividirà en dues sessions: la primera, d'11 h a 12 h, dirigida als pares i mares amb infants entre els 0 i els 6 anys; i la segona, de 12 h a 13 h, dirigida a tota la població

 • Sortida al teatre: Sortida al teatre: "Escape Room" Divendres, 20 de març de 2020 (De 19.00 h a 23.59 h)

  La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Dosrius organitza una sortida cultural per assistir a la representació de l'obra "Escape Room" al Teatre Goya de Barcelona.

  L'activitat tindrà lloc el divendres 20 de març i per a participar-hi cal inscriure's prèviament trucant al telèfon 93 791 80 14 o de forma presencial a les oficines municipals. 

  La sortida en autobús es realitzarà a les 19 h des del taller URIS de Canyamars; i a les 19.15 h des de la parada de bus de Dosrius. 

   

Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42
Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42