Gaudeix a Dosrius d’una primavera plena de cultura

Dijous, 29 de març de 2018 a les 00:00

Del 14 d’abril a l’1 de maig l’Ajuntament impulsarà una nova edició del programa ‘A Dosrius la cultura es viu’, que oferirà als veïns i veïnes més d’una desena de propostes culturals.

La Regidoria de Cultura té fixada com una de les seves prioritats l’impuls al municipi de projectes culturals de primer ordre encaminats a difondre el fenomen cultural i artístic. Per tot plegat, l’Ajuntament de Dosrius impulsa aquest 2018 una nova edició del programa ‘A Dosrius la cultura es viu’, un dels cicles de referència en el calendari primaveral dosriuenc.

Així, al llarg de dues setmanes, del 14 d’abril a l’1 de maig, el consistori oferirà als veïns i veïnes més d’una desena de propostes per a tots els públics amb la cultura i la tradició com a grans protagonistes.

Jordi Renyé, regidor de Cultura, fa una crida a la participació i explica que “aquest programa està pensat i dissenyat perquè en pugui gaudir tota la població, des dels més menuts fins als més grans”. En aquesta línia, Renyé afegeix que “l’arribada de la primavera i del bon temps ens brinda una oportunitat única per sortir al carrer i compartir amb la família i els amics tradicions com Sant Jordi, l’Aplec de Sant Marc, la plantada del maig o l’Aplec del Corredor de Canyamars, fent-nos partícips de tot el potencial cultural que té el municipi i les nostres entitats”.

Consulta aquí el programa amb totes les activitats.

 

 

Darrera actualització: 29.03.2018 | 08:46