“Els Localets” us porten d’excursió al Balneari Vichy Catalan

Dimecres, 15 de maig de 2019 a les 09:00

La sortida tindrà lloc el 6 de juny, les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament de Dosrius.

L’àrea de Gent Gran de la Regidoria de Serveis Socials organitza el pròxim mes de juny una nova activitat lúdica en el marc del programa “Els Localets”. Es tracta d’una sortida al Balneari Vichy Catalan, a Caldes de Malavella, per conèixer aquest emblemàtic emplaçament i prendre part d’un circuit termal.

L’excursió tindrà lloc el dijous 6 de juny i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament. En aquest sentit, les places són limitades. L’horari de sortida serà a les 09.15 h des de Canyamars; a les 09.30 h, des de Can Massuet del Far; i a les 09.45 h, des de Dosrius. El preu de la sortida és de 33,70€, en cas de voler realitzar la visita, el dinar i el circuit termal; i de 23,70€ per aquells usuaris que només vulguin prendre part de la visita matinal i del dinar.

En aquest sentit, la visita guiada constarà de tres parts: una primera, on s’explicarà als assistents la història del balneari i de l'Aigua Vichy Catalan; una segona, que es desenvoluparà a la Planta embotelladora per detallar el funcionament i el procés que segueix l'aigua des que surt del deu fins que s'embotella; i una tercera part, on s’exposarà l'origen geològic de l'aigua i s’oferirà una degustació de productes.

Ja al migdia, els participants gaudiran d’un dinar al mateix balneari. I posteriorment, tots aquells qui ho desitgin podran realitzar un circuit termal amb un recorregut per les diferents piscines termals amb aigües biocarbonatafes sòdiques i alcalines del complex.

Darrera actualització: 13.05.2019 | 07:57