Xarxa de Solidaritat

Xarxa de solidaritat pel Coronavirus a Dosrius

A través d’una iniciativa ciutadana, l’Ajuntament de Dosrius impulsa una campanya solidària per organitzar una XARXA DE SOLIDARITAT que, davant l'emergència sanitària provocada per la pandèmia del Coronavirus, vulguin ajudar els col·lectius més vulnerables en cas de necessitat.

La funció principal de les persones col·laboradores serà la de donar suport en tots aquells casos que des de serveis socials es cregui necessari. Bàsicament, les accions se centraran a donar suport per fer arribar aliments, medicaments o productes d'higiene i deixar-los al replà d'aquelles persones que pertanyen als col·lectius de major risc, com ara gent gran o persones amb patologies,  famílies monoparentals amb nens petits a càrrec...  

Les persones que vulguin participar en aquesta xarxa de solidaritat, han d'emplenar aquest formulari, facilitant les dades de contacte i la disponibilitat. És molt important que totes les actuacions estiguin coordinades.

La Xarxa de Solidaritat s'està desenvolupant des de la Regidoria de Benestar Social, mitjançant els Serveis Socials, amb un treball transversal que implica diverses regidories. D'aquesta manera, se centralitzen les ofertes i les demandes i s'intenta donar resposta de la manera més acurada possible.

Avís: Cal tenir entre 18 i 60 anys i no patir cap malaltia crònica, estar immune deprimit o embarassada


Avís legal

D’acord amb la llei 3/18 de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat d’informació dels Serveis Socials d’Atenció Primària de l’Ajuntament per al seu tractament informàtic.

En qualsevol cas, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una comunicació escrita, adjuntant fotocòpia del DNI dirigint-se al Registre General de l’Ajuntament de Dosrius.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 08:48
Darrera actualització: 24.03.2020 | 08:48