Dosrius acollirà el 28 i 29 de maig la Copa Catalunya d’Agility 2022

Dijous, 26 de maig de 2022 a les 08:00

Durant el cap de setmana també se celebrarà al municipi una fira animalista i s’obrirà una campanya per al cens de mascotes. 

Dosrius serà la seu aquest mes de maig d’un esdeveniment esportiu inèdit al poble i de màxim nivell. Es tracta de la Copa Catalunya d’Agility 2022 organitzada per la Federació Catalana d’Agility i el Club Agility l’Almozara-Can Bosc, amb el suport i la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Dosrius.

La competició tindrà lloc el dissabte 28 i diumenge 29 de maig a les instal·lacions del Camp Municipal de Dosrius (carretera de Dosrius a Canyamars, 1); i es tracta del torneig més important que se celebra anualment a Catalunya en aquesta disciplina esportiva.  

L’activitat començarà dissabte 28 de maig amb la competició per equips. A les 09 h s’obriran portes i a les 10 h es farà la cerimònia d’obertura. A les 10.30, reconeixement Mini i Midi; i a les 14 h, reconeixement estàndard (L i XL). Ja a la tarda, a les 18 h, hi haurà la final per equips; i el lliurament de premis està previst a les 20 h. 

I diumenge 29 de maig serà el torn per a les categories individuals i absolut. A les 07.30 h s’obriran portes i a les 08.30 h, reconeixement Mini i Midi i Jubilats. A les 11 h, reconeixement estàndard (L i XL); i a les 14 h, final absoluta de la Copa Catalunya 2022. El lliurament de premis està previst a les 15 h. Els jutges de la competició seran Dave Deaville, en la categoria individual; i Iván Amez, en la categoria per equips.

No us perdeu les activitats paral·leles de la Copa Catalunya d’Agility 2022

En paral·lel a la celebració del 28 al 29 de maig de la Copa Catalunya d’Agility, aquell cap de setmana Dosrius acollirà dues iniciatives animalistes impulsades per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Dosrius. 

La primera d’elles serà una campanya gratuïta per als cens d’animals. Els dies 28 i 29 de maig, de 10 a 19 h, la Zona Esportiva de Can Batlle acollirà un espai on tots els veïns i veïnes que ho desitgin podran inscriure o donar de baixa sense cap cost les seves mascotes (gossos, gats i fures) al cens municipal. Per a fer el tràmit serà imprescindible presentar la cartilla de vacunació (on ha de constar el xip) o l’animal a censar. En aquest sentit, cal recordar que el cens de gossos, gats i fures és obligatori. La campanya, doncs, té com a objectiu actualitzar el cens i facilitar que es puguin fer altes, baixes i comprovacions sense necessitat de desplaçar-se a l’Ajuntament. Així, totes aquelles persones que realitzin el tràmit també rebran un obsequi

I la segona proposta que es durà a terme és la primera edició de la Fira Animalista. Aquesta tindrà lloc el diumenge 29 de maig, de 10 a 18 h, a la Zona Esportiva de Can Batlle amb la participació de més d’una vintena d’entitats, comerços i associacions animalistes locals i provinents de diferents punts del territori. Durant l’esdeveniment tots els assistents podran gaudir, entre d’altres, de xerrades sobre educació i benestar animal
 

Darrera actualització: 26.05.2022 | 09:40