Obre el període de sol·licitud d’autoritzacions de crema en terrenys forestals

Dimarts, 12 d'octubre de 2021 a les 12:00

Tots els veïns i veïnes que tinguin previst fer foc per cremar restes de jardí o focs d’esbarjo durant el període comprès entre el 16 d’octubre de 2021 i el 14 de març de 2022 ho hauran de comunicar prèviament a l’Ajuntament o a través del següent web.

L’Ajuntament de Dosrius informa els veïns i veïnes que aquest mes d’octubre es poden començar a sol·licitar les autoritzacions de crema mitjançant la “Comunicació de Crema”, el document que totes les persones han de disposar per fer cremes o focs d’esbarjo com a mesura de prevenció d’incendis forestals.

La “Comunicació de Crema” l’han de sol·licitar tots els propietaris de finques que vulguin realitzar cremes de jardí o focs d’esbarjo, i el tràmit no té cap cost per als veïns i veïnes. Les persones interessades a sol·licitar l’autorització poden fer-ho presencialment a l’OAC de l’Ajuntament de Dosrius, sol·licitant cita prèvia en aquest enllaç.

A més, el Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació també posa a disposició dels ciutadans i empreses el següent portal web per a poder tramitar autònomament les seves comunicacions de crema individuals de forma telemàtica. 

Finalment, des de l’Ajuntament s’informa que el tràmit telemàtic «Autorització de crema en terreny forestal» que apareix al web www.dosrius.cat no correspon a la «Comunicació de crema», sinó que es tracta d’un tràmit que només s’utilitza fora de temporada (de primavera a estiu). 

Darrera actualització: 13.10.2021 | 09:59