Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i el Far

El termini de presentació de les imatges finalitza el 31 d’octubre i les 13 fotografies premiades apareixeran en el calendari de l’any 2020.

Després de l’èxit de participació assolit en l’arrencada del projecte i de la bona rebuda que ha tingut la iniciativa entre el conjunt de la població, aquest 2019 l’Ajuntament de Dosrius aposta per consolidar i impulsar una nova edició –la tercera- del Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i El Far.

Totes les imatges que vulguin prendre part del certamen han de tenir com a temàtica el patrimoni cultural, festes tradicionals, societat, medi ambient, cultura o paisatge del municipi de Dosrius. Així per participar en el concurs, les persones interessades han de presentar les seves instantànies en format digital a l’Ajuntament abans del 31 d’octubre de 2019. 

El veredicte es farà públic el 16 de novembre i el jurat –que valorarà la qualitat artística i l’originalitat de les imatges- El primer premi està valorat en 140€, mentre que els segons premis –un total de 12- estan dotats amb 50€ cadascun. A més, les 13 fotografies premiades apareixeran en el calendari de l’any 2020 que edita anualment l’Ajuntament de Dosrius. Les bases i requisits del certamen es poden consultar a través del següent enllaç.

Horari:  
Darrera actualització: 26.02.2019 | 09:03