Comunicació sobre la nova normativa de protecció de dades

Divendres, 25 de maig de 2018 a les 00:00

Novetats en normativa sobre protecció de dades

Com a subscriptors d’aquest butlletí electrònic us informem que el 25 de maig s’ha començat a aplicar el Reglament general de protecció de dades (RGPD), que substituirà la normativa actual en aquesta matèria. Aquest reglament té per objectiu, entre altres, la conscienciació global sobre la privadesa de les dades personals.

Podeu consultar la informació bàsica sobre protecció de dades a l’apartat “Política de privacitat” que figura tot seguit. En el cas que hi estigueu en desacord, podeu donar-vos de baixa del servei accedint a l’apartat “No rebre més el butlletí”, que trobareu a la part inferior d’aquest correu.

Per a qualsevol qüestió relacionada, us podeu posar en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades a través de la bústia dpd.dosrius@dosrius.cat.

 

Política de privacitat

Les dades facilitades seran tractades per l’Ajuntament de Dosrius per a donar resposta a la vostra subscripció en aquest butlletí electrònic i per a valorar-ne el resultat en funció de la missió d’interès públic de difusió de les activitats del propi ajuntament.

Així mateix, us informem que no es farà cap cessió o transferència de les vostres dades i que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició al seu tractament, en els termes inclosos a la legislació vigent, a través de la Seu electrònica o, presencialment, a les oficines de l’OAC de l’Ajuntament.

Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, l’Ajuntament de Dosrius posa a la vostra disposició la bústia dpd.dosrius@dosrius.cat, des d’on us atendrà el Delegat de Protecció de Dades.

Tot i que creiem que per aquesta via us hem resolt qualsevol qüestió relacionada amb la vostra privacitat, si ho creieu oportú, podeu presentar una reclamació a través de la web de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT)

Darrera actualització: 25.05.2018 | 15:55