Dosrius oferirà mensualment un punt d’informació en economia social i solidària

Dijous, 31 de maig de 2018 a les 00:00

El primer dimarts de cada mes s’atendran a l’Ajuntament tot tipus de consultes relacionades amb la constitució i consolidació de cooperatives, relleus propers a tancaments o canvis d’associacions a cooperatives.

L’Ajuntament de Dosrius i l’Ateneu Cooperatiu del Maresme oferiran a partir del mes de juny un punt d’informació mensual sobre economia social i solidària. La iniciativa és fruit de la col·laboració d’ambdues organitzacions amb l’objectiu de sensibilitzar i assessorar la població sobre el cooperativisme i potenciar al municipi i al conjunt de la comarca les sinergies entre els diferents moviment cooperatius.

Per tot plegat, a partir del 5 de juny i cada primer dimarts de mes (de 10 h. a 12 h.) l’Ajuntament acollirà un punt d’informació adreçat a tota la ciutadania i especialitzat en acompanyar emprenedors i nous projectes, associacions, entitats del Tercer Sector, gestories i assessories, docents i estudiants.

A més, també es donarà informació als veïns i veïnes sobre iniciatives de producció, comercialització, consum i finançament que funcionen dia a dia sota lògiques més democràtiques, equitatives, solidàries i respectuoses amb les persones i el medi ambient. 

Així, l’objectiu d’aquesta iniciativa és assessorar en la creació i constitució de cooperatives i societats laborals, la transformació d’associacions i altres empreses, la consolidació de projectes de l’economia social o el relleu d’empreses o entitats properes al tancament, entre d’altres qüestions.

Darrera actualització: 31.05.2018 | 11:06