Comencen les inscripcions per a l’Escola de Música de Dosrius

Dijous, 28 de desembre de 2017 a les 09:42

Per inscriure’s només cal emplenar la butlleta corresponent i enviar-la a través de correu electrònic a l’adreça escolademusica@dosrius.cat. L’aula oferirà formació musical multidisciplinària per a tots els grups d’edat. Consulta aquí la informació completa del curs.

L’Escola de Música de Dosrius ja és una realitat. Tant és així que està previst iniciar les primeres classes del curs 2017/2018 amb tots aquells alumnes que s’inscriguin al llarg de les properes setmanes. Per participar d’aquest servei mancomunat amb l'Ajuntament de Llinars del Vallès només cal emplenar el full d’inscripció i enviar-lo per correu electrònic a l’adreça escolademusica@dosrius.cat. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 791 80 14.

L’Escola de Música de Dosrius celebrarà les seves classes a l’Escola Castell de Dosrius i oferirà cursos musicals per a nadons dels 0 als 36 mesos, infants i nens i nenes entre els  tres i els 14 anys a càrrec de professionals de la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers i adaptats i personalitzats a les capacitats i coneixements dels usuaris. A més, també s’oferiran sessions col·lectives per a adults.

Eduard Vila, regidor d’Educació, convida els veïns i veïnes i famílies a formar part de la iniciativa i assegura que l’aula musical “és un projecte pioner al municipi que dóna resposta a una demanda popular creixent al llarg dels darrers anys i que ens permetrà dotar els nostres infants i veïns i veïnes de noves eines i recursos educatius i formatius de primer nivell”. En aquesta línia, Vila avança que “donem el tret de sortida a les classes aquest mes de gener per tal de començar a assentar les bases i donar les primeres passes d’aquest projecte i amb l’objectiu d’encarar a partir del proper mes de setembre del 2018 un curs complet”.

 

Darrera actualització: 29.12.2017 | 10:02