La Marató de TV3: concert solidari

Diumenge, 16 de desembre de 2018 (De 12.00 h a 14.00 h)

Dosrius manté el seu ferm compromís amb el foment i la promoció de la recerca biomèdica d’excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties a través de campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació. Per tot plegat, el municipi se suma enguany al projecte solidari que impulsa la Fundació La Marató de TV3, que enguany compleix la seva 27a edició.

Amb l’objectiu de recaptar fons i donar un impuls econòmic a la investigació mèdica del càncer, incentivar l’esperit solidari i donar a conèixer als veïns i veïnes aquestes afeccions, l’Ajuntament i la Parròquia de Dosrius organitzen diumenge 16 de desembre, a partir de les 12 h., un concert solidari a l'església de Sant Iscle i Santa Victòria. La trobada comptarà amb les actuacions de la Coral Sons i Trons de Vilassar de Mar, la Coral Xabec del Masnou i la Coral Clúster de Dosrius.

El consistori agraeix la implicació i col·laboració de la Parròquia de Dosrius i convida a tots els veïns i veïnes a participar d’aquest acte solidari.

Darrera actualització: 03.12.2018 | 09:11