Carnaval 2019

Diumenge, 3 de març de 2019 (De 11.30 h a 21.00 h)

El mes de març arrencarà aquest 2019 a Dosrius amb un marcat to lúdic i festiu. I és que l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Cultura, organitza un ampli programa d’activitats per a totes les edats per commemorar una de les celebracions més originals i divertides de l’any: el Carnaval.

Enguany el Carnaval tindrà lloc el diumenge 3 de març; mentre que el dia 6 se celebrarà el tradicional Dimecres de Cendra. Jordi Reñé, regidor de Cultura, anima als veïns i veïnes a sumar-se a la festivitat i explica que “el nostre desig és augmentar any rere any el nombre de persones i de comparses que participen de la festa i consolidar aquesta proposta com un dels grans reclams culturals de la nostra vila”.

La reina Agatha I del Prat farà la seva primera visita a la vila coincidint amb el Carnaval

La jornada de Carnaval a Dosrius començarà a les 11:30 h. amb lacercavila des de l’Ajuntament fins a la plaça del Comú; i a continuació, al mateix espai, hi tindrà lloc el ball de gitanes a càrrec dels Mestres en Gai Saber. Ja a la tarda, l’activitat es reprendrà amb la rebuda del rei Carnestoltes Crisepll XXI i l’inici de la cercavilafins el Poliesportiu Municipal; en la. I per cloure la festa, hi haurà musica, una xocolatada i el veredicte del concurs de disfresses.

Com a gran novetat de l’edició d’enguany, a més, el rei Crispell XXI serà rebut per primer cop a la vila acompanyat de la reina Agatha I del Prat.

Darrera actualització: 06.02.2019 | 11:58