Ens trobem a: Home > Serveis > Notícies > Detall notícia
  • disminuir tamany texte
  • augmentar tamany texte
  • versi imprimible
  • versio accesible

NOTÍCIES

Ja coneixes la nova App de l’Ajuntament de Dosrius?

L’aplicació per a mòbils i tauletes es pot descarregar gratuïtament i et permet consultar de forma ràpida i intuïtiva tota l’actualitat municipal i l’agenda d’activitats del municipi.


Els veïns i veïnes de Dosrius compten amb un nou canal de comunicació directe que permet conèixer de primera mà i a l’instant totes les novetats en l’àmbit municipal. Es tracta de l’aplicació (App) per a mòbils i tauletes “DosriusAPP”.


Al llarg dels primers mesos de vigència, més d’un centenar de persones ja s’han descarregat l’aplicació i han fet ús dels avantatges que ofereix aquesta nova eina exhaustiva, actualitzada i intuïtiva que suposa un important salt de qualitat en matèria comunicativa, de transparència i de promoció de la vila.


Com em puc descarregar l’aplicació?

La nova App de l’Ajuntament de Dosrius és disponible tant per sistemes Android com Apple. Per fer-ne ús només cal seguir tres senzills passos: accedir al Google Play d’Android o l’App Store d´Apple, buscar al cercador “DosriusAPP” i descarregar-se gratuïtament l’App. En paral·lel, l’aplicació disposa periòdicament de noves actualitzacions amb millores del servei i que també es poden descarregar de forma gratuïta.


Què hi trobaré a l’App?

Dosrius disposa d'una App que inclou de manera molt completa tota aquella informació d'interès per als dosriuencs i dosriuenques i visitants relacionada amb les festes i activitats locals, directoris d’establiments, punts d’interès, programes culturals i esportius, les celebracions i esdeveniments més importants de la vilaexposicionsconferències, etc. A més, es poden consultar totes les notícies i l’actualitat municipal en temps real. 


Un canal ràpid i directe per a comunicar incidències

“DosriusAPP” també és un canal directe perquè qualsevol ciutadà i ciutadana pugui comunicar una incidència, principalment a la via pública. Només cal que accedeixis a la pantalla d’inici i emplenis el formulari corresponent amb les dades personals i de contacte i una descripció de la incidència. Aquesta, s’envia directament al departament corresponent per tal de ser solucionada de forma ràpida i efectiva. 

Data: 09/08/2017 :: Categories: La Vila

SOBRE EL WEB

© Ajuntament de Dosrius

C/ Sant Antoni, 1 (08319) - Dosrius (Barcelona) Telf: 93.791.80.14