Ens trobem a: Home > Serveis > Notícies > Detall notícia
  • disminuir tamany texte
  • augmentar tamany texte
  • versi imprimible
  • versio accesible

NOTÍCIES

CITA PRÈVIA PER A TRÀMITS DEL PADRÓ MUNICIPAL I DEL REGISTRE CIVIL DE DOSRIUS

Entre els dies 30 de maig i 6 de juny el Padró Municipal estarà parcialment interromput per tasques d’actualització del programari


L’Ajuntament de Dosrius ha creat un nou servei de cita prèvia del Padró municipal i del Registre civil, amb la finalitat de donar un millor servei als ciutadans i ser més eficaços en la gestió. D’ara endavant els ciutadans que hagin de fer una gestió amb un d’aquests dos serveis, caldrà que truquin prèviament concertar dia i hora. Els tràmits pels quals caldrà demanar cita prèvia són:


Padró d’habitants

ü  Alta (empadronament)

ü  Canvi de domicili

ü  Modificació de dades

ü  Renovació padronal


Registre civil

ü  Tramitació expedient de matrimoni civil.

ü  Inscripció de naixement d’un nadó


Amb aquest nova forma d’atenció als ciutadans s’evitaran esperes innecessàries i  es podrà donar un millor servei. Les franges horàries que s’assignaran cites són:

ü  Dimarts de 9:00h a 12:00h

ü  Dijous de 16:30h a 19:00h

ü  Divendres de 9:00h a 12:00h

 

Per sol·licitar cita, cal trucar al telèfon de l’ajuntament  937918014 de 8,30 a 14,30h de dilluns a divendres i els dijous també de 16,30 a 19h.


Aturada parcial i temporal del Padró Municipal per actualització del programari

D’altra banda, la Diputació de Barcelona està portant a terme l’actualització del programa de gestió del Padró Municipal i accions de formació dels treballadors dels ajuntaments. Per garantir la qualitat de les dades migrades és necessari aturar uns dies el funcionament tant de la nova eina com de l'antiga. Per aquest motiu, entre els dimarts 30 de maig i el 6 de juny només es podran demanar certificats i volants, en canvi no es podran tramitar modificacions del Padró (altes, canvis de domicili...)

Data: 29/05/2017 :: Categories: La Vila

SOBRE EL WEB

© Ajuntament de Dosrius

C/ Sant Antoni, 1 (08319) - Dosrius (Barcelona) Telf: 93.791.80.14