Ens trobem a: Home > Serveis > Notícies > Detall notícia
  • disminuir tamany texte
  • augmentar tamany texte
  • versi imprimible
  • versio accesible

NOTÍCIES

“LET’S CLEAN UP EUROPE!” A DOSRIUS

Els dies 12 i 14 de maig es faran dues accions de neteja de l’entorn natural al municipi de Dosrius, dins la campanya de sensibilització en temes de protecció del medi ambient


Durant els dies 12, 13 i 14 de maig de 2017 tindrà lloc la campanya Let's Clean Up Europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. El nostre municipi també hi participarà mitjançant dues operacions de neteja organitzades per lInstitut de Dosrius i la Fundació Lotus Blau, respectivament, als quals lAjuntament de Dosrius dona suport.

 

En primer lloc, el divendres 12 a les 10 del matí, els alumnes de lInstitut de Dosrius netejaran la riera del voltant del centre educatiu. Daltra banda, el diumenge 14 a les 9 del matí la Fundació Lotus Blau convoca els voluntaris a Can Bruguera i netejaran lentorn de la Font de la Moreneta i la Font den Homs. Ambdues accions estan obertes a tothom que de forma voluntària hi vulgui participar.

 

Per a més informació consulteu els següents enllaços:

 

- Neteja de la Riera i del voltant de linstitut (12 de maig)

 

- Neteja de la Font de la Moreneta i Font den Homs (14 de maig)

Data: 05/05/2017 :: Categories: Medi Ambient

SOBRE EL WEB

© Ajuntament de Dosrius

C/ Sant Antoni, 1 (08319) - Dosrius (Barcelona) Telf: 93.791.80.14