Ens trobem a: Home > Serveis > Notícies > Detall notícia
  • disminuir tamany texte
  • augmentar tamany texte
  • versi imprimible
  • versio accesible

NOTÍCIES

COMENCEN LES PREINSCRIPCIONS DEL CURS 2017-2018 A L’ESCOLA BRESSOL

L’Escola Bressol Municipal La Caseta del Bosc de Can Martorell de Dosrius disposa de cinc aules per a infants des de quatre mesos fins a tres anys


Aquesta setmana s’ha obert el període de preinscripcions d’alumnes de l’Escola Bressol Municipal La Caseta del Bosc de Can Martorell pel curs 2017-2018, que serà entre els dies 2 i 12 de maig. Les famílies amb infants de 0 a 3 anys també poden sol·licitar una visita personalitzada del centre per conèixer de primera mà, acompanyats de la directora, les instal·lacions, el projecte educatiu i alhora veure com els altres nens i nenes que ja en fan ús, aprenen i es desenvolupen amb l’equip d’educadores.

Aquest curs l’escola bressol de Dosrius ha augmentat lleugerament el nombre d’alumnes que tenia inscrits a principis de setembre, fins a arribar a 52 en total. Aquest fet ha permès l’obertura d’una nova aula, que es mantindrà si el nombre d’alumnes al curs 2017-2018 ho permet. Actualment l’escola bressol compta amb 5 aules.

L’Ajuntament de Dosrius ha fet una crida a totes les famílies amb infants nascuts als anys 2015, 2016 i 2017 mitjançant una carta signada per l’alcalde, Marc Bosch, i el regidor d’Educació i Joventut, Eduard Vila, perquè valorin la possibilitat d’inscriure’ls a l’escola bressol, una bona opció, no només pel creixement i aprenentatge, sinó també per la interrelació entre nens i nenes de la mateixa edat del municipi, en un entorn immillorable.

 

Set cursos fent camí

L’Escola Bressol Municipal La Caseta del Bosc de Can Martorell, ubicada a prop del poble, envoltada de natura, va obrir les portes al curs 2009-2010, després de la reforma de l’antic edifici de l’escola de primària. És un espai idoni per al creixement i el benestar dels infants de 4 mesos a 3 anys, amb un excel·lent equip docent. Ajudem els més petits de tots a fer-los créixer
com a persones. A la Caseta del Bosc de Can Martorell els nens i nens juguen, aprenen i són feliços, tot fent
manipulacions, experimentacions, anglès, educació emocional, treballant els hàbits i rutines...  envoltats d’alegria, rialles i complicitat.

 

Per a més informació:

Telèfon: 937919364

Email: dosrius@cavalldecartro.com

http://www.dosrius.cat/ensenyament.html

Data: 02/05/2017 :: Categories: La Vila

SOBRE EL WEB

© Ajuntament de Dosrius

C/ Sant Antoni, 1 (08319) - Dosrius (Barcelona) Telf: 93.791.80.14