Ens trobem a: Home > Serveis > Agenda > Detall activitat
  • disminuir tamany texte
  • augmentar tamany texte
  • versi imprimible
  • versio accesible

AGENDA

Festival Poesia i +

Pou de Glaç de Canyamars


FESTIVAL POESIA I + AL POU DE GLAÇ DE CANYAMARS

Diumenge, 9 de juliol de 2017

www.poesiaimes.cat

 

21.30h

Jo em donaria a qui em volgués
Miquel Gelabert i Jaume Mallofré

El Pou de Glaç (Canyamars)


L’actor Miquel Gelabert i l’acordionista Jaume Mallofré ens proposen un espectacle per homenatjar Josep Palau i Fabre. Un passeig pels paratges emocionals i sentimentals del poeta que va del descens als inferns, la insatisfacció, la vacuïtat i la mort, al sadollament voluptuós a través de l’alquímia. Metàfores de tinta transmutades en llavors de perdurabilitat.

La proposta és clara: que veu i música facin néixer les coses tot dientles. Heus aquí el miracle. Un miracle que remet ex- plícitament al breu i contundent poema Missiva: “T’escric amb llapis vermell, mots de foc;/ parlo del bes i ja és besar-te un poc”.

 

 

22.30h

Joana Gomila Folk Souvenir 

El Pou de Glaç (Canyamars)


Gràcies a Joana Gomila no ens cal viatjar a Mallorca per endurnos un record que és molt més que un souvenir. Es tracta d’un disc que reformula el cançoner popular mallorquí i ho fa amb actitud fresca i amb vocació d’experimentar. Ai, si a les botigues dels aeroports hi haguessin joies com aquestes enlloc d’imants de nevera i postals amb postes de sol!

Gravat en directe i produït per Jaume Manresa (Antònia Font), Folk Souvenirparteix de tonades populars per teixir sonoritats salvatges i delicades que s’entremesclen amb samplers de pagesos, nins, padrines, gravacions d’Alan Lomax i inèdits de Joana, convertint aquest disc en un dels treballs més atrevits, brillants i a la vegada respectuosos que s’hagin fet mai a partir de la música tradicional mallorquina. Gomila, Arnau ObiolsSanti CaretaÀlex Reviriego i Laia Vallès duran la seva versió de l’illa al Pou de Glaç.

Serà memorable! 

Data inici: 09/07/2017 :: Data fi: 09/07/2017 :: Categories: Cultura

SOBRE EL WEB

© Ajuntament de Dosrius

C/ Sant Antoni, 1 (08319) - Dosrius (Barcelona) Telf: 93.791.80.14