Veniu i gaudiu de la música amb els cursos i tallers de l'Escola Municipal de Música de Dosrius

Dijous, 19 de setembre de 2019 a les 00:00

T’agrada la música? Vols aprendre i divertir-te mentre aprens nocions musicals? L’Escola Municipal de Música de Dosrius té obertes les matrícules per a inscriure’s en els seus tallers i cursos. Per a  aquesta temporada ofereix diferents modalitats: Música en família, Nadons, Minimúsics, Iniciació a l’Instrument, Combo (per tocar en una autèntica banda) o una formació amb instruments moderns.  

Música en Família

Aquest taller està pensat per a nens i nenes de 2 a 4 anys acompanyats per adults. Es treballarà l’estimulació i sensibilització musical. Tot plegat, a través del joc, la música, la veu, els instruments, el moviment i tota mena d’elements sonors, sempre buscant la diversió i l’estimulació motriu, sensorial, cognitiva, social i emocional dels més menuts de la casa. 

 

Curs de nadons

Dirigit a nadons de 0 a 2 anys, on es desenvoluparà l’estimulació i la sensibilització musical, en aquest curs la música i el so serà la base de la comunicació i el llenguatge entre nadons i els pares i mares, reforçant la relació emocional. Es treballarà a partir del joc amb diferents sons, instruments, la veu i el cos, per aprendre a través de la música. 

 

Per més informació, horaris i dates, escriviu un correu a escolamunicipaldemusicadosrius@gmail.com o bé truqueu al 620 66 87 45 (Joan).

 

Darrera actualització: 25.09.2019 | 08:53

Imatges

Escola Municipal Música