Tot preparat per a les Festes Majors d’aquest 2020 a l’espera de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 08:00

La celebració de les Festes Majors de Canyamars, Dosrius i Can Massuet del Far està condicionada a la situació sanitària actual i les diferents activitats comptaran amb totes les mesures de seguretat per tal d’evitar el contagi i la propagació del coronavirus. L’Ajuntament informarà puntualment de qualsevol novetat al respecte.

Amb l’arribada de l’estiu el municipi ja es prepara per una nova cita lúdica ineludible del calendari estival: les Festes Majors. Enguany la celebració a Canyamars, Dosrius i Can Massuet del Far arriba condicionada per la pandèmia de la Covid-19, però farcida novament de propostes lúdiques i culturals per a tots els públics de la mà de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Dosrius i de les diferents comissions de festes, que han dissenyat un programa d’activitats original i divertit amb l’objectiu de compartir amb tota la ciutadania el moment més especial de l’any.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, fa una crida als veïns i veïnes a prendre part de les diferents propostes, agraeix al teixit associatiu local la seva implicació en les Festes Majors, i destaca que “per totes les dificultats que estem passant al llarg dels darrers mesos, creiem que ens mereixem gaudir de les nostres Festes Majors. Seran una mica diferents, sí, però ens podrem retrobar i compartir les actuacions que les comissions de festes ens han preparat”.

En aquest sentit, la celebració de les Festes Majors està condicionada a l’evolució de la crisi sanitària i a les mesures i restriccions que estableixi el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Totes les activitats que es duguin a terme, a més, comptaran amb mesures de seguretat i d’higiene per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. L’Ajuntament informarà puntualment de qualsevol novetat al respecte.

Prop d’una seixantena d’activitats durant els mesos de juliol, agost i setembre

Com ja és tradició, Canyamars serà l’encarregada de donar el tret de sortida, del 30 de juliol al 2 d’agost, al cicle de Festes Majors d’enguany. Dosrius n’agafarà el relleu del 27 al 30 d’agost; i la festivitat clourà del 25 al 27 de setembre amb la Festa Major de Can Massuet del Far. 

El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

Darrera actualització: 24.07.2020 | 08:39