Tot a punt per celebrar una nova jornada d'agraïment a la gent gran del poble

Dilluns, 30 de setembre de 2019 a les 07:00

Arriba la 55a edició de la Festa de la Gent Gran, que tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre  a partir de les 10.30 h. Els actes seran gratuïts per a la gent gran del municipi, que podran portar un acompanyant. Caldrà inscripció prèvia.

Dosrius acollirà, el proper diumenge 6 d’octubre, la 55a edició de la Festa de la Gent Gran. Es tracta d’un tradicional esdeveniment que cada any ofereix un programa d’activitats dirigides al sector de persones d’edat més avançada del municipi i que pretén posar en valor el seu paper en la societat. La celebració combinarà cultura amb tradició i esdevindrà un punt de trobada entre generacions.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, destaca el caràcter “més humà” d’una jornada que porta celebrant-se durant 55 anys a la nostra vila, una festa que, afegeix Garrido, servirà per “celebrar i agrair a les persones grans els valors que han transmès a les generacions actuals i la seva contribució a fer una societat una mica millor”.
La jornada arrencarà a les 10.30 h, amb la Missa commemorativa, a l’església de Dosrius. Sortint de la missa, a les 11 h, tindrà lloc la Ballada dels Gegants de Dosrius i, tot seguit, a les 11.30 h, els assistents podran gaudir d’un esmorzar popular, on també es presentarà l’esdeveniment. Finalment, a les 12.15 h, serà el torn de la tradició i la música popular: la Compagnie Maribel oferirà un espectacle de danses populars. El lliurament d’obsequis tancarà la festivitat.

Des de l’Ajuntament es vol donar les gràcies, per avançat, a tots  els voluntaris i persones que faran possible, un any més, aquest acte.

Com participar-hi?

Els actes seran gratuïts per a la gent gran del municipi, que podran portar un acompanyant. Caldrà inscriure’s prèviament fins al 27 de setembre, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament o trucant al telèfon 93 791 80 14. La resta de persones que vulguin acompanyar-nos, ho podran fer sense problema adquirint els tiquets (10 €) a l’Ajuntament.

Conveni amb l’Obra social “La Caixa” i Caixa Laietana

L’Ajuntament i l’Obra social “La Caixa” han signat aquesta setmana un acord de col·laboració pel qual l’entitat bancària es compromet a aportar enguany al projecte una subvenció valorada en 1.000€. Un acord que també s'ha fet exteniu amb Bankia, per un impot de 200€.

Darrera actualització: 02.10.2019 | 09:32