Tot a punt per a una Festa Major plena de cultura, tradició i grans novetats

Dimecres, 18 de juliol de 2018 a les 12:00

Canyamars serà l’encarregada de donar el tret de sortida, del 2 al 5 d’agost, al cicle de festes majors d’enguany. Can Massuet del Far n’agafarà el relleu del 9 al 12 d’agost; i la festivitat clourà del 30 d’agost al 2 de setembre amb la Festa Major de Dosrius. Consulta el programa d’activitats.

Amb l’arribada de l’estiu, el municipi ja es prepara per una nova cita lúdica ineludible del calendari estival dosriuenc: la Festa Major. Enguany la festivitat arriba farcida de propostes lúdiques i culturals per a tots els públics de la mà de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Dosrius i de les diferents comissions de festes, que han dissenyat un programa d’activitats original i divertit amb l’objectiu de compartir amb tota la ciutadania el moment més especial de l’any.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, posa en valor la col·laboració de totes les persones i entitats implicades en l’organització de la festivitat, convida els veïns i veïnes a gaudir de les festes Majors de Canyamars, Can Massuet del Far i Dosrius, i explica que “s’apropen dates úniques per fer vida al carrer i a les places. La Festa Major és el moment de trobada, de germanor i de viure col·lectivament les nostres festes, amb la família, els amics, els coneguts i els veïns i veïnes”.

Per la seva part, Jordi Reñé, regidor de Cultura, assegura que “el programa d’aquest 2018 té els concerts, balls, sardanes, havaneres, correfocs, espectacles infantils, esportius, gegants... com a grans protagonistes”; i avança que “també incorpora destacades novetats com la Cobla Contemporània a Canyamars; ‘La Banda del Coche Rojo’ a Can Massuet del Far; i el tobogan d’aigua, ‘Versión imposible’ i la presentació dels Diables de Dosrius”.

Canyamars obre el mes més festiu de l’any

Com ja és tradició, Canyamars serà l’encarregada de donar el tret de sortida, del 2 al 5 d’agost, al cicle de festes majors d’enguany. Can Massuet del Far n’agafarà el relleu del 9 al 12 d’agost; i la festivitat clourà del 30 d’agost al 2 de setembre amb la Festa Major de Dosrius. El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

Jordi Zaragoza, encarregat enguany de dissenyar la imatge de les festivitats

Dimecres 27 de juny l’Ajuntament va donar a conèixer públicament el disseny del cartell de les festivitats estiuenques, que enguany ha anat a càrrec de l’artista local Jordi Zaragoza -conegut artísticament com ‘Radok’-, que n’ha cedit els seus drets de reproducció al consistori. L’obra fa una clara picada d’ullet a les noves tecnologies amb l’objectiu d’acostar-ne el seu contingut al gran públic. En aquest sentit, en el disseny hi prenen un protagonisme especial diverses emoticones de caràcter festiu que identifiquen clarament l’esperit lúdic de cadascuna de les festes majors que tindran lloc al municipi al llarg dels propers mesos.  Així, el disseny ha estat treballat amb tècniques digitals i servirà d’imatge per il·lustrar la cartelleria i els diferents programes d’actes.

Darrera actualització: 18.07.2018 | 10:27