Surt a licitació pública el projecte d’urbanització de Can Batlle

Diumenge, 7 d'octubre de 2018 a les 00:00

Els treballs és previst que s’iniciïn el proper mes de novembre amb l’objectiu de convertir Can Batlle en la seu del nou edifici de l’Institut Els Roures i de la nova Biblioteca Esteve Albert i Corp.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Dosrius va aprovar dimarts 2 d’octubre la licitació pública del contracte d’obres del projecte d’urbanització de la zona d’equipaments de Can Batlle, que permetrà convertir aquest espai en la seu del nou edifici de l’Institut Els Roures i de la nova Biblioteca Esteve Albert i Corp.

Les ofertes d’aquesta licitació es podran presentar fins al 22 d’octubre i tota la informació sobre la contractació es pot consultar a través del següent enllaç. Així, l’objectiu del consistori és iniciar els treballs a principis del proper mes de novembre.

Reactivació de la zona i millora de l’accessibilitat, mobilitat i seguretat dels diferents carrers

El pla urbanístic municipal té un cost estimat de 938.522,67€ (IVA inclòs) i compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 410.250€. En paral·lel, el consistori va signar amb la Diputació a finals del passat mes de juliol un crèdit amb un tipus d’interès molt baix i en condicions molt avantatjoses per un import de 430.717,22€ que el govern municipal destinarà íntegrament a executar el projecte.

L’actuació és previst que es desenvolupi en una única fase i que tingui una durada aproximada de vuit mesos. Les obres afectaran els carrers Can BatlleTorrent d’en Vergés de la Riera de Canyamars i consistiran en l’asfaltatge dels vials i de les voreres; la finalització i cobertura del Torrent Costes d’en Vergés; la dotació d’una nova xarxa de sanejament; l’habilitació d’una nova xarxa de distribució d’aigua potable i d’una nova instal·lació de subministrament elèctric; la disposició de nou arbrat, jardineria i mobiliari urbà; i la creació d’una futura zona d’aparcament amb 68 noves places (quatre d’elles, de tipus adaptat).

Can Batlle, seu de l’edifici de l’Institut Els Roures i de la nova Biblioteca Esteve Albert i Corp

El projecte d’urbanització de Can Batlle és la inversió cabdal de l’Ajuntament de Dosrius aquest 2018. Així, les actuacions que enguany es duran a terme a la zona tenen com a objectiu urbanitzar i adequar aquest espai del municipi per tal que esdevingui la futura seu del nou edifici de l’Institut Els Roures i de la nova Biblioteca Esteve Albert i Corp.

Darrera actualització: 07.10.2018 | 18:38