Si ets una persona en cerca de feina, Quatre Ribes t'espera

Dimecres, 4 de juliol de 2018 a les 00:00

La xarxa supramunicipal que uneix les localitats d’Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius, treballa per aconseguir la màxima inserció laboral entre les persones en situació d’atur dels municipis. Amb aquest objectiu, Quatre Ribes dedica una part important dels seus esforços a l’acompanyament en el procés de cerca, a les activitats d’orientació laboral o la borsa de treball.

Possiblement, la borsa de treball és un dels elements més demandats per les persones que s’acosten a Quatre Ribes. Gràcies a les entrevistes personalitzades dutes a terme pels ajuntaments, els i les interessades poden gaudir d’un acompanyament adequat a les seves necessitats i les seves expectatives laborals. La borsa de treball fa servir la plataforma Xaloc, que reuneix ofertes de tota la provincia de Barcelona i de tots els perfils professionals.

Per tal d’oferir els millors serveis, Quatre Ribes fa una ferma aposta per la innovació en la forma en la qual es dóna suport en la cerca de feina. Per tot plegat, recentment ha incorporat l’speed-dating. Aquest nou sistema és una forma ràpida i senzilla perquè les empreses coneguin els possibles candidats de forma personalitzada i en un breu espai de temps, concretament tres minuts. No es tracta d’una entrevista de feina com a tal, sinó que substitueix el tradicional enviament de currículums, ja que les empreses només obtenen les dades dels interessats un cop han fet la seva presentació.

Gràcies a això les empreses poden descobrir perfils que amb l’altre sistema haguessin descartat. Per tal que les persones en situació d’atur puguin obtenir el màxim benefici d’aquest sistema, abans de fer la petita presentació amb l’empresa fan un curs de tres hores de situació per tal d’aprendre les tècniques necessàries per encarar-la.

A Dosrius pots accedir al punt PAE per tal de donar d’alta o baixa el teu negoci. Informa’t

Darrera actualització: 04.07.2018 | 12:17