Policia Local i Mossos d’Esquadra traslladaran a la població consells de seguretat per a prevenir robatoris en domicilis

Dimecres, 16 de gener de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament i els cossos policials organitzen el 25 de gener una xerrada informativa amb l’objectiu de fer arribar als veïns i veïnes les principals mesures preventives que cal tenir en compte, així com la importància de la col·laboració ciutadana.

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius acollirà divendres 25 de gener, a partir de les 18 h., una xerrada informativa sobre els principals consells de seguretat davant de robatoris a l’interior dels domicilis arran de la lògica preocupació i la situació d’angoixa que ha generat entre els veïns i veïnes l’augment d’aquest tipus de delictes al llarg dels darrers mesos arreu del Maresme. La sessió anirà a càrrec de la Policia Local i del cos de Mossos d’Esquadra i compta amb la col·laboració del consistori.

L’objectiu principal d’aquesta trobada, oberta a tota la ciutadania, és incidir en el paper clau que desenvolupa la col·laboració ciutadana en l’agilització de la tasca i la resposta policial i en la detecció i prevenció de possibles casos de robatori. Al mateix temps, la sessió també és una oportunitat per conèixer de primera mà el perfil i el modus d’actuació tipus de les bandes d’atracadors que operen a la zona del Maresme; i per assimilar les recomanacions bàsiques que la població ha de tenir en compte per evitar robatoris a les llars.

La problemàtica esdevé un eix de treball prioritari del consistori i dels cossos de seguretat

La xerrada informativa s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de nodrir amb noves actuacions de sensibilització ciutadana el pla d’accions executat per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra sobre el territori per tal de detectar i prevenir els robatoris.

Així, el consistori i els cossos de seguretat volen fer arribar de nou a la ciutadania un missatge de tranquil·litat, confiança i serenor i informar al conjunt de la població que al llarg dels darrers mesos i setmanes ja s’han desplegat amb èxit arreu de la comarca diverses actuacions policials.

Consells per evitar robatoris a domicilis

Què fer després de ser víctima d’un robatori a domicili

 

 

Darrera actualització: 16.01.2019 | 14:06