Policia Local i Mossos d’Esquadra impartiran a Dosrius una xerrada sobre seguretat per a gent gran

Dijous, 8 de novembre de 2018 a les 00:00

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol comptar amb una eina de prevenció eficaç i útil per a les persones grans que contribueixi a reduir la seva vulnerabilitat davant de possibles situacions delictives.

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius acollirà divendres 30 de novembre, a partir de les 16 h., una xerrada informativa sobre els principals consells de seguretat davant de furts i robatoris entre el col·lectiu de gent gran. La sessió anirà a càrrec de la Policia Local i del cos de Mossos d’Esquadra i compta amb la col·laboració del consistori.

L’objectiu principal d’aquesta trobada, oberta a tota la ciutadania, és incidir en aspectes que afecten la seguretat i la prevenció personal de les persones d’aquest col·lectiu per tal de reduir la vulnerabilitat de la gent gran en relació a ser víctimes d’un delicte; anticipar i evitar futures situacions de risc; prevenir les principals amenaces per la seguretat de les persones grans; fomentar la confiança entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra i el col·lectiu de la gent gran; i millorar la resposta policial en intervencions amb persones d’aquest grup.

Cal tenir en compte que aquest grup de persones són especialment vulnerables davant d’una sèrie de modalitats delictives com poden ser els robatoris a domicili, els robatoris amb violència i intimidació i les estafes.

Darrera actualització: 08.11.2018 | 12:47