Oriol Mena triomfa al Ral·li Dakar 2019

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 10:55

L’Ajuntament retrà un homenatge públic a l’esportista canyamarenc, que enguany s’ha coronat com el millor pilot català de motos de la competició.

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius acollirà el diumenge 17 de febrer, a partir de les 11 h., un acte de reconeixement per homenatjar públicament la figura del pilot de Canyamars Oriol Mena; que el passat 17 de gener va aconseguir a la ciutat peruana de Lima classificar-se en el Top-10 de la general com a primer pilot de motos català i de l’Estat espanyol en creuar la línia de meta del Ral·li Dakar 2019, el ral·li-raid més dur del món i una de les proves esportives i de motor més icòniques que existeixen.

La fita representa tota una gesta esportiva i personal per aquest esportista canyamarenc, en la que tot just ha estat la seva segona participació en aquesta cursa. En aquest sentit, en l’edició del 2018 Mena ja va fer història en finalitzar el Ral·li Dakar en la setena plaça general i en primera posició en la categoria de debutants (Rookie).

L’acte de reconeixement, obert a tota la ciutadania, consistirà en una recepció oficial al consistori. Oriol Mena signarà el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i, posteriorment, se celebrarà un pica-pica a càrrec de l’entitat Motoclub Canyamars.

Amb la novena posició al Ral·li Dakar 2019, Oriol Mena (1 de maig de 1987) consolida una trajectòria esportiva ascendent plena d’èxits que va començar tot just als sis anys, quan va pujar per primer cop a una moto, i que des d’aleshores l’ha portat a convertir-se en campió del Campionat de Catalunya d’Enduro des del 1996 fins al 2003 en totes les categories en les que va participar (aleví, cadet, juvenil i júnior); campió d’Espanya a l’’Enduro de las autonomías’ representant Catalunya; campió d’Espanya sènior en quatre ocasions i júnior l’any 2003; campió d’Espanya de Cross Country (2009, 2010, 2011 i 2013); o campió del món júnior l’any 2009.

L’Ajuntament de Dosrius felicita Oriol Mena per l’èxit esportiu assolit, li reconeix el seu esforç i dedicació i li desitja molts èxits en les properes competicions.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 10:57