Nous avenços en l’execució del projecte d’urbanització de can Batlle

Dimarts, 9 d'abril de 2019 a les 09:00

L’Ajuntament ha donat per finalitzat el soterrament del clavegueram, la canalització del Torrent d’en Vergés, l’habilitació d’un mur de contenció i la construcció de la vorada dels carrers adjacents.

La Junta de Govern Local ha aprovat les dues primeres certificacions d’obres –per un import de 33.285,10€ i 112.173,67€, respectivament- del projecte d’urbanització de can Batlle, que està sent executat des del passat 18 de desembre de 2018 per l’empresa Iseova, S.L. El pla té com a objectiu reactivar la zona, millorar l’accessibilitat, mobilitat i seguretat dels diferents carrers i convertir aquest espai en la seu del nou edifici de l’Institut Els Roures i de la nova Biblioteca Esteve Albert i Corp.

Els treballs avancen a bon ritme i recentment ja ha finalitzat el soterrament del clavegueram, la canalització del Torrent d’en Vergés, l’habilitació d’un mur de contenció i la construcció de la vorada dels carrers adjacents. L’actuació té un cost estimat de 720.316,15€ (IVA inclòs) i durant la seva execució es garanteix l’accés a la zona esportiva per intentar afectar el menys possible el funcionament de les instal·lacions.

Finalment, l’Ajuntament també ha contractat un servei de direcció d’obra a través de l’empresa Despatx d’Arquitectura i Urbanisme, S.L.P., que vetlla pel compliment dels terminis d’execució i pel correcte desenvolupament dels treballs. El projecte és previst que es desenvolupi en una única fase i afecta els carrers Can Batlle, Torrent d’en Vergés i de la Riera de Canyamars.

Darrera actualització: 08.04.2019 | 13:12