No et perdis les dues noves propostes dels casals municipals per aquest mes de febrer

Dilluns, 11 de febrer de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament anima els veïns i veïnes a gaudir d’una visita a Montserrat, una calçotada a Gaià i del XII Concurs de truites.

L’àrea de Gent Gran de la Regidoria de Serveis Socials ofereix aquest 2019 un nou i divers programa d’activitats esportives, lúdiques i culturals als casals municipals. Així, entre les diferents propostes i tallers que s’organitzen dirigits a tota la ciutadania, aquest mes de febrer hi destaquen dues iniciatives: una visita a Montserrat i una calçotada a Gaià i el XII Concurs de truites.

Visita a Montserrat i calçotada a Gaià

Divendres 22 de febrer, tindrà lloc una visita a Montserrat i una calçotada a la població de Gaià. L’activitat té un preu de 46€ i per participar-hi cal inscriure’s prèviament, abans del 18 de febrer, a l’OAC de l’Ajuntament o trucant al telèfon 93 791 80 14. La sortida serà a les 08:30 h. des de Canyamars; a les 08:45 h., des de Can Massuet del Far; i a les 09 h., des de Dosrius.

XII Concurs de truites

Finalment, dijous 28 de febrer els casals municipals acomiadaran el mes amb la celebració del tradicional Dijous Gras i de la dotzena edició del Concurs de truites al Casal de les Cotxeres. Per a prendre part del certamen cal trucar o enviar un missatge, abans del 26 de febrer, a través de la plataforma de missatgeria WhatsApp al telèfon 673 002 613 informant de la voluntat de participar a l’activitat. I ja el dia del concurs, entre les 16 h. i les 17 h., caldrà presentar les truites a concurs. Enguany es repartiran un total de tres premis: guardó a la millor truita en contrast de sabors, la truita més original i el premi a la peculiaritat.

L’Ajuntament de Dosrius anima als veïns i veïnes a gaudir d’ambdues propostes, així com de l’ampli ventall d’activitats que al llarg de tot l’any ofereixen el Casal de les Cotxeres, el Casal del Far-Covasa, el Casal Laietana de Dosrius.

Darrera actualització: 11.02.2019 | 13:46