Més d’un centenar de persones gaudeixen de la festa de final de curs d’Els Localets”

Divendres, 5 de juliol de 2019 a les 14:00

L’Ajuntament agraeix la implicació de tots els veïns i veïnes que al llarg d’aquest curs han pres part de les diferents propostes que s’han organitzat al municipi.

El programa d’activitats lúdiques, formatives, esportives i culturals “Els Localets” va tancar a finals del mes de juny el curs 2018-2019. El passat dia 26, la pista poliesportiva de Can Massuet del Far va acollir la tradicional festa de final de curs amb la participació de més de 100 persones.

En aquest sentit, la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran  fa un balanç molt satisfactori tant del nombre de participants com de la resposta que han rebut les diferents propostes que s’han impulsat des de l’Ajuntament al llarg de l’any i que han tingut una gran acollida entre la població.

La jornada de tancament del curs va consistir en un campionat de Rummikub; demostracions d’algunes de les activitats que es fan durant l’any, com balls en línia o el taller “Això serà cosir i cantar”; una exposició amb les creacions fetes a les classes de dibuix i pintura i manualitats; una paellada popular per dinar; i l’entrega dels diplomes acreditatius de participació en les activitats. Finalment, per cloure la festa es va organitzar una original proposta pensada per estimular el moviment a través del ball, les danses i les coreografies en línia.

Darrera actualització: 05.07.2019 | 14:01